• Tokom evrovizijske nedelje strogo je zabranjeno deljenje neovlašćenih snimaka proba za Pesmu Evrovizije, kao i objava koje nisu iz zvaničnih i javno dostupnih izvora, i na javnom i privatnom delu foruma. Takvo ponašanje može za posledicu imati ban sa foruma.

fi Finska 2026: Linda Lampenius x Pete Parkkonen - Liekinheitin

Meni je takav cijeli top5 na kladionicama ove godine 😅 niko mi se ne sviđa ovako kao osoba

Meni je takav cijeli top5 na kladionicama ove godine 😅 niko mi se ne sviđa ovako kao osoba
Ja moram priznati da se menu Delta jako svidela kao osoba. I ona interakcija sa momcima iz Lavine kada su joj dali uskršnje jaje, pa ga još i ponela sa sobom kući. A vidim da je i juče na tirkiznom tepihu ćaskala opušteno sa Pavlom. Deluje mu kao neisfolirana osoba

Drugari, ne zelim da zvucim uvredljivo. Ali da li prvi put pratite ESC?

Da podsetim da je prosle godine na kladionicama pred finale ubedljivo bila prva Svedska, kao i Ogae glasanju sa preko 400 poena, pa su zavrsili 6i kod zirija, a 3i kod publike sa manje od 200 poena

Takodje ta Finska koja je manje hajpovana ali i dalje hajpovana, 4a Ogae, 4o odds - ukupni plasman 11o mesto pored svog skandinavskog boosta (tvt jedva preko 100 poena). Pritom vrh kladionica je ove godine maltene isti od pre odabira ili samih objava pojedinih pesama, tkd nije relevantna procena svakako....

Jedno su puste zelje fanova koji su gori, i svake godine se pojavljuje sve vise "analiticara" na yt koji nemaju pojma sta pricaju...

I da dodam da je ovo jedna od najotovrenijih godina - niko bas ne odudara ispred drugih osim po lokalnim strimovima, yt lajkovi, pregledi, svi su bukvalno - tu negde.

A ni ovde medju nama ne vidim neko uniformno odusevljenje, vise su fanovi i ovde i generalno optereceni Chokarom u ovom momentu nego njima....

Last edited:
Ja moram priznati da se menu Delta jako svidela kao osoba. I ona interakcija sa momcima iz Lavine kada su joj dali uskršnje jaje, pa ga još i ponela sa sobom kući. A vidim da je i juče na tirkiznom tepihu ćaskala opušteno sa Pavlom. Deluje mu kao neisfolirana osoba

A nisam na nju ni mislio, zaboravio sam da je i ona u top5. Da, ona je simpa ovako

To za izjave može lako biti izvučeno iz konteksta. Ako jeste tačno, prave sebi negativnu kampanju bespotrebno, ali dobro. Svako ima svoj pristup.

Tko bi normalan to izjavio jbt, zvuči totalno glupo, a ako kojim čudom jesu izjavili, pa eto onda su glupani, samo mi nerealno zvuči da si netko radi takvu medvjeđu uslugu i navlači hejt na sebe, niđe veze

Dokaz za to i ne postoji već samo snimak gde je neko iz delegacije bio taj ko je govorio to da ne mogu/žure/još 2 pitanja itd, oni se tu nisu pitali mnogo i ne treba ih poistovećivati sa tim likom
(gle čuda Zoka ih pljuje kojoj je Grčka glavni favorit sa proba xd)

To je kao da mi onog našeg Uroša šefa delegacije uvažavamo za nešto i povezujemo sa Lavinom, a ne treba jer to nije izvođač (doduše on se i ne meša jer ga boli uvo za sve, ali opet) 🙏🏻

Last edited:
Da budemo fer odbili su da daju izjave i za izraleske medije, cak i za ORF koji organizuje evroviziju

Ali ja sam sada za to da pobedi Danska, jako mi idu na ganglije sa onim exceptionom sto su dobili

A najjače mi kako se piše da je Balkan najiskompleksiraniji politikom, a na ESC skoro svaki naš predstavnik (i Balkan generalno, minus Albanija ponekad) bude gospoda koja ne pravi trzavice dok veliki deo ostalih pravi kokošinjac
Pa neko naš da se drzne da bude nekulturan, pravi skandale itd. mislim da bi se Martin Green oglasio lično lol. Koga više interesuje namešteno takmičenje, nek im se takmiči njih 7 kao da je 1957.

Back