• Tokom evrovizijske nedelje strogo je zabranjeno deljenje neovlašćenih snimaka proba za Pesmu Evrovizije, kao i objava koje nisu iz zvaničnih i javno dostupnih izvora, i na javnom i privatnom delu foruma. Takvo ponašanje može za posledicu imati ban sa foruma.

fi Finska 2026: Linda Lampenius x Pete Parkkonen - Liekinheitin

Pa šta ume drugo ćaci novinarka nego da prdi i da lupeta, a još je gore što se nova forumadija odmah popali ovde i deli sadržaje od svih mogućih mediokriteta.

Stvarno niđe veze, ajde sad svakome da merimo skalu morala i poštenja. Štaviše meni su oni uvek delovali kao veoma lepo vaspitani.

Ona je uvek bila neprofesionalna. Svake godine pravi neku zbrku, pokusava da pravi skandale. Ali ni finci nisu naivni uzvezdili su se

Problem je nastao što su Pete i Linda takođe odj***ali i Grčki press. Proširio se snimak kako nisu hteli da daju izjavu Grčkom novinaru i odatle je krenula ta lavina

"I am sorry, we need to go, thank you"
(to se čuje na tom famoznom snimku)
Šta je tu loše rečeno? Osim što i grčkim novinarima ide u korist da spinuju lošu priču o njima jer su im glavna konkurencija
(a možda su se već i stvarno bili zadržali koliko su mogli, tu su i ostali takmičari koji su čekali svoj red da prođu tuda da daju intevjue pa su morali produžiti dalje)

Sad sam pogledao kraj nastupa. Čini mi se da Pete open nije izvukao najbolje onu završnu notu dok je Linda na stolici i pegla violinu. Mada bolje malo nego na UMK

Ma meni je ovo mid i dalje..Nemam pojma. Ta violina je jedina stvar. A opet onda nek bude Orkestrovizija..nemam pojma.. uvek te neke pesme koje niko posle pobede zapamtiti nece, poslednjih god..jbg

I u ESC fendomu pao znatno hajp na njih! (ne mogu da kažem da mi žao😂)
Izgleda da kladže imaju puno više uticaja nego što bi ljudi hteli da uzmu realno u razmatranje.

Najviše se hajpuje Moldavija i Grčka.
I wow iznenađenje svima, Poljskaaaaa😳

Nisam znala da Danac podrzava Izrael ali mimo toga, kada Soren nastupa kao da to radi iz duse, iz ljubavi, dok mi Pete izgleda kao da je dosao samo da odradi posao i da ide kuci.

To me bas nervira i zato sam vise naklonjena Sorenu a da li podrzava Izrael, to nisam cula.

Nisam znala da Danac podrzava Izrael ali mimo toga, kada Soren nastupa kao da to radi iz duse, iz ljubavi, dok mi Pete izgleda kao da je dosao samo da odradi posao i da ide kuci.

To me bas nervira i zato sam vise naklonjena Sorenu a da li podrzava Izrael, to nisam cula.
Ma na jednoj fotografiji na njegovom laptop stoji zastava Izraela. I odatle je sve krenulo

Back