Forumski izbor za najbolju kompoziciju Pesme za Evroviziju 2023

Da, Chegi i Gift 0/2 finala od nas kao i Bane Lalić. Boris i Tijana su prošle godine bili prošli, sad ne, dok Angellina, Zejna i Ivona 2/2. Sad ne mogu se sjetiti 2020 da li je Bujaković prošao sa Nitima ili ne.

Last edited:
Pa dosta utiču nastupi, a mi ovde glasamo pre njih. Sa druge strane na OGAE glasanju uzimamo u obzir nastupe, i tad će se možda iskristalisati slika.

DRUGO
Gift 3p
Nadia 4p
PRVO
CHEGI & Braća Bluz Bend 2p
Tijana Dapčević 3p
Boris Subotić 7p
Jedino mi je žao Borisa svi ostali su dobili poklon poene. Gift samo zbog naziva pesme 😂✌🏻

Kod mene oba polufinala 7/8! U prvom mi ispao Boris, a u drugom Eegor!

Prvo polufinale
12 ×××
10 ×××
8 ×××
7 ×××
6 ×××
5 ×××
4 Boris Subotić- Nedostupan
3 xxx
2 xxx (moje 9. Mesto prošlo dalje)
1 Adem Mehmedović- Osmeh

Drugo polufinale
12 ×xx
10 ×xx
8 xxx
7 xxx
6 xxx
5 xxx
4 Eegor/Starac dana
3 xxx
2 Nadia/Devojka tvog dečka (u zvaničnim rezultatima takođe 9. mesto)
1 Doris Milošević/Tišina

Interesantno da su obe pesme iz dva polufinala koje su od mene dobile 4 poena (moje 7. mesto) ispale...! 🤔
Moj top 6 iz oba polufinala ceo prošao dalje 👏

P.s Žao mi Borisa, prolazak Frajli malo kvari utisak, ali uglavnom zadovoljan rezultatima 😊

Nisam hteo da glasam u polufinalu jer nisam sve pesme slusao cele, pa sam ostetio Borisa koji bi sigurno prosao da sam glasao jer bi dobio 12. Jel moze da se glasa u finalu ako nisam u pf?

@Niko Da, možeš da glasaš u finalu.

U principu sam zadovoljan finalistima. Jedino je Boris trebao biti u finalu, ali dobro. Pokušao sam da poguram nesrećnog Igora, ali ni to ga nije spasilo ubedljivog poslednjeg mesta.

I POLUFINALE

Boris Subotić - Nedostupan - 10
Igor Stanojević - Iza duge - 5
Filip Žmaher - Čujemo se sutra - 1

II POLUFINALE

Duo Grand - Viva la Vida - 6
Milan Bujaković - Fenomen - 4
Nadia - Devojka tvog dečka - 3
Jelena Vlahović - Kao grom iz vedra neba - 1

Treći finalista je...
Frajle - Neka neka

7xXTxIH.png
E ovo je shoking… 🙄🙄 pa ja ne mogu…

Mickey Mouse What GIF

Ne znam sto ste toliko zapeli za Frajle, evo ja sam prva glasala za njih. Pesma je skroz ok i nesto sto ne bih promenila kada bi naislo na radiju. Ovo drugo polufinale je toliko nekompetentno da prosto nije ni bitno kako se pesme rangiraju kada svakako mora proci 10, a samo jedna od celokupnog polufinala ima potencijalan ESC paket, ostali su izgubljen slucaj.

Moji glasovi ispalih:

PF 1

15. Boris Subotić - Nedostupan 2
7. Filip Žmaher - Čujemo se sutra 3
16. CHEGI & Braća Bluz Bend - Svadba ili kavga 4
4. Tijana Dapčević - Mamim 6
10. Empathy Soul Project - Indigo 7
12. Hercenšlus - Vremenska zona 8
2. Adem Mehmedović - Osmeh 10
14. Igor Stanojević - Iza duge 12

PF2

12. Gift – Liberta 3
16. Doris Milošević - Tišina 4
13. Milan Bujaković – Fenomen 6
10. Jelena Vlahović - Kao grom iz vedra neba 7
2. Nadia - Devojka tvog dečka 8
6. Igor Vince i Bane Lalić - Zato što volim 10
14. Duo Grand - Viva la Vida 12

Jesu Frajle super za radio, kad pocne zetva u Vojvodini, da ih pustaju u traktoru.

Meni prolazak Frajli u drugom polufinalu uopšte nije iznenađenje. Daleko su mi slušljivije od npr. Džipsija ili Filarija. E sad, to što nisu konkurentne za ESC i što su neharizmatične je druga priča... ali ovo je ionako forumsko glasanje. Bilo bi iznenađenje da su prošle u prvom polufinalu.

Vojvodina je Cool, ali Frajle nisu. Sorry

Zašto je Nadia ispalaaaaa, mala Avril od mene 12!

Back