ja sam im isto dao 10 p i ne znam evo gledam šta drugi pišu a da nisu prošli.... pa koliki je bio prag za prolazak da mi je znati ..Svi im dali 10p.![]()
Ima slika falilo im oko 12-13p vrati par postovaja sam im isto dao 10 p i ne znam evo gledam šta drugi pišu a da nisu prošli.... pa koliki je bio prag za prolazak da mi je znati ..
Falilo im je još 10 poena za prolazakja sam im isto dao 10 p i ne znam evo gledam šta drugi pišu a da nisu prošli.... pa koliki je bio prag za prolazak da mi je znati ..
Rezultati takmičara koji nisu prošli
![]()
Moja želja je da ako Zorja bude išla da nastupi poslije Estonije ili Finske u finaluVolim Litvaniju, ali koliko bi ga Filip pojeo na Evroviziji uh
Ne verujem da će Durlanski nažalostMa drugo polufinale dosadno, proce balos, zejna, iva, kat, teya, dzordzi, konstry i yanx/durlanski
Posle takvih tele baitova definitivno ne lolMoja želja je da ako Zorja bude išla da nastupi poslije Estonije ili Finske u finalu
Nego reče na TW da su njih dvojica (plus još jedan) Holy Twinkity i sad ne mogu više da ih drugačije posmatram.Volim Litvaniju, ali koliko bi ga Filip pojeo na Evroviziji uh
Onda yanx, ovi ostali muski i mogu da iznenade na pravom takmicenju al ovde nema sanse jaahahNe verujem da će Durlanski nažalost![]()