Pokahontas
Ekspert
Valjda je Džordži ovogodišnji Šaj?Ma Iva je ovogodišnji Stefan Shy!
Takođe Šaj ni u jednom trenutku nije "skočio", nego je konstantno bio pri vrhu, ali ne u samom vrhu
Valjda je Džordži ovogodišnji Šaj?Ma Iva je ovogodišnji Stefan Shy!
Tačno. Reći da je ovogodišnja Konstrakta mi je previše, neko 6-10. mesto mi je realno za nju.Ma Iva je ovogodišnji Stefan Shy!
Meni je IDJ + srpski radio hit + srednje visoka pozicija u finaluA ne kapiram bas za ste je vama sinomim Stefan Shy? Lol
Nesiguran nastup?
Bosanskofobni forum!@PeleESC7 Traje ako ste u Bosni... nikad mi neće dosadi xD
Jesi video kako djuska? Evo Majsta mi stavio srce, a znas da je video nastupeTačno. Reći da je ovogodišnja Konstrakta mi je previše, neko 6-10. mesto mi je realno za nju.
Od nefavorita jedino mogu da zamislim Džordžija da se provuče u top 5
Sve su to super podaci, ali ne vidim je u top 5.Jesi video kako djuska? Evo Majsta mi stavio srce a znas da je video nastupe
Da, Šaj je dostigao neki svoj vrhunac sa OJDJ, dok je Džordži došao sa nečim što je u kontekstu ESC slabije od svih njegovih pređašnjih pesamaShy i Džordži dolaze iz iste IDJ mašine. Tu su veze i vezice za žiri poene. S tim da Džordži ima mnogo veći televote potencijal od Stefana.
Kako Bosanac od "uvek"?Je l ovo traje još uvek?
Jedini problem je što će žiri nekoga opasno da ošteti. Neće oni baš svima koje si nabrojao dati poene. Jedna balada će tu da izvisi, a moguće i da će da ignorišu Konstraktu.Sve su to super podaci, ali ne vidim je u top 5.
Teya, Zorja, Konstrakta, Breskvica su zacementirane u top 5, a za to 5. mesto ima više kandidata
Dok im Olivera ne dostavi rezultateŽiri je misterija i verovatno nećemo imati pojma do proglašenja rezultata
Ne, ne glasa. Ali njihov top se retko poklapa sa našim.Neće se desiti ništa od toga lol
Ne glasa žiri logikom "jednoj baladi smo dali 12 pa drugoj moramo 0"