Forumski izbor za najbolju kompoziciju Pesme za Evroviziju 2024

U prevodu daces najvise poene svim pesmama koje na prvu deluju da nemaju nikakve sanse a favoritima osim tvog favorita ces dati ili nule ili mizerne poene, kao ziri na Beovziji 2006.godine taj raad haa?? :D

I kod mene je već sve iskristalisano, sutra glasam, nema potrebe čekati. :)

Prvo polufinale bas sada gledam je dosta slabije, a i kod Hrvata je ista situacija oba festivala su čudna svi mahom favoriti su gurnuti u drugo polufinale a obicno 1 do 2 favorita svega u prvom :D

Tako da ce nazalost i kod nas i na Dori da isoadu pesme koje zasluzuju da udju u finale, jer su u mnogo mnogoo tezem polufinalu nažalost.

Prvo polufinale jeste slabije, slazem se, ali oni koji ispadaju u drugom, po mom misljenju nije steta sto ce finale biti bez njih, nije tolika katastrofa.
I odmah da obrazlozim verovatno zabiberim i ovu temu 😎
Durlanski bi sigurno bio moj finalista, ali pesma je nazalost plagijat, i original i ova pesma bas voze, da je bilo koji drugi festival dobio bi bodove kod mene, ovako stvarno ne mogu.
Breskvica takodje nije dobila bodove kod mene, jer lazni patriotizam, tekst prst u oko, sa albansko-bugarsko-turskim melosom ne ide i neprihvatljivo je na tekst koji je imao nameru da predstavi nas etno i nas narod. Do finala, pozz

I da jako je tesko zapravo podeliti ove sitne bodove, favoriti su se ipak izdvojili

Vreme je da se Libica vrati u kolosek, prvo ovde glasam pa komentarišem sve što sam propustio. Počevši od Benidorma, Sanrema itd.. 🫶🏻 Siguran sam da će ovde reakcije biti zanimljive.

Eeeeh paa nećemo se tako igrati, nema Nede ove godine, barem se nadaam ehh... :(

Ne mora svaka replika da ti bude aludiranje na političku scenu Mrmaro, dosadna mi je ta priča. :(

• Wow
Reactions: Mrm
Uopšte nije bilo lako glasati. Nema puno pesama sa ESC potencijalom ali su skoro sve dobre za slušanje.

Za sada je veoma dobar odziv forumaša, i ono što mogu da saopštim je da su svi učesnici dobili poene! Svi imaju dvocifren ili trocifren broj poena. Ima i onih koji su finale gotovo obezbedili, ali i onih koji će morati da se pomuče da bi bili među najboljih 8 u svom polufinalu.

Svaki takmičar je bar nekom glasaču u top 5!

Glasajte i dalje, pomozite svojim favoritima da prođu u finale forumskog izbora!

Nisam preslusao sve pesme pa ne mogu da glasam, nadam se da nece neko ispastati kao Boris Subotic prosle godine😔

Glasao 🫶🏻

Iskreno, bilo mi je baš lako da glasam, jer mi se dosta pesama dopada. U finalu će biti teže sastaviti top 10, jer će neke dobre pesme ostati bez poena.

Ovo mi je stvarno prvi PZE na kojem mogu da sastavim top 10 od pesama koje redovno slušam 😍

More, ne znam za vas, meni bilo mnogo teze glasati u drugom polu finalu jer sam morao da trazim kome da dam poslednjih par mesta jer sam jedva nasao nekoliko pesama koje mi se svidjaju. U prvoj kao ajde uspeo sam da napravim top 10 lakse al u drugom sam morao po procesu eliminacije, da skrpim poslednjih 3, 2 i 1 poen jer mi nekako meh sve hahah. x'D Generalno top 3 u svakom polu finalu gotivim od pesama, ovo ostalo negde po sredini i poslednjih 3-4 pozicija jedva skrpio. x'D

Back