Forumski izbor za najbolju kompoziciju Pesme za Evroviziju 2025

Jao ja ću preskočiti glasanje u polufinalima. Odbijam poslušati te užasne pjesme ponovo samo da bih na kraju birala najmanje zlo. Nadam se da će kada se sve probere finale na kraju biti solidno pa će se i imati što ocijeniti. 🙏

Naterao sam se da glasam, i bukvalno po 4 pesme iz oba pf-a sam od objave poslušao više od 2 puta i smatram ih koliko-toliko, manje ili više solidnim, sve ostalo se može smatrati poklonjenim poenima. Isključio sam imaginaciju potencijalnih nastupa i fokusirao se samo na pesme kao takve, a kasnije ćemo videti i na šta će ti nastupi ličiti. Kako god, očajniju godinu ne pamtim.

Ja mislim da ću ove godine preskočiti, bukvalno me samo Iskaz vuče da ih poslušam više od jedanput, ostalo što se provlači kroz krug favorita mi je sve, u fazonu može ali i ne mora.

Au, koliko je loše prvo polufinale, bukvalno sam išao random i dao poene. A ni drugo nije mnogo bolje.

Hteo sam da glasam ali onda shvatih da vecinu pesama nisam preslusao a ne samo to, nego da zbog obaveza i ovog pomeranja pf necu moci da gledam nijedno veče sem finala, tako da jedan deo pesama nikada necu ni čuti u celini lol

Go, Ana & The Changes 📣
Go, Oxajo 📣
Cheerleader Celebrate GIF by Sabrina Carpenter

Svi glasovi su ubeleženi i dobili smo finaliste!
Nijedna pesma nije dobila poene svih glasača.

Objava finalista večeras u 19.00!

Back