Forumski izbor za najbolju kompoziciju Pesme za Evroviziju 2025

Hvala Milose na lepoj priredbi i brzim rezultatima!

12 Vukayla - MASK
10 Harem Girls - Aladin
8 tam - DURUM DURUM
7 Iskaz - Trendseter
6 Lensy - Hvala ti
5 Biber - Da mi se vratiš
4 Bojana x David – Šesto čulo
3 MILA - GAIA
2 Mimi Mercedez - Turbo žurka
1 Ivana Štrbac - La La La

Pa čik nek uspeju da je ugase u proporcionalnom sistemu ako ga uvedu.

Ako ne, onda tehnički mogu, ali mislim da Mimi nikome nije alergen i prst u oku na način na koji je to bila Breskvica.

Nego svakako lepo sve ove rezultate u koverticu pa poštar kuc-kuc kod Olje na vrata 🙏🏻

Pa realno očekivati da žiri na PZE-u ugasi pjesmu koja ima najviše pregleda na YT i koja je postala hit na TikTok-u, a pritom nije problematična, mislim da je malo naivno.
Pa nije realno očekivati i da neće. Rep slabo prolazi, a čak i školovani muzičari rep nazivaju pevanjem. Sve i da niko ne namešta ne može da bude ispred Vukayle, Tam, Bojane i Davida pa i Iskaza.

Forum se ponaša kao da je smak sveta ako Mimi pobedi. Pogotovo što je poredite s Breskvicom.
Neka pobedi onaj ko ima najbolji paket, već milion puta smo to rekli do sada.

Da šaljemo pOtEnCiJaL sa nekim polu nastupom nema smisla jer i kada je dobar RTS ga uništi na ESC.

FINALE:
12p: Vukayla - MASK
10p: Mimi Mercedez - Turbo žurka
8p: tam - DURUM DURUM
7p: MILA - GAIA
6p: Lensy - Hvala ti
5p: Maja Nikolić - Žali srce moje
4p: Harem Girls - Aladin
3p: Bojana x David – Šesto čulo
2p: Ivana Štrbac - La La La
1p: Filarri - Meet and Greet

Ove nule što ste delili Mimi su 💀
Vrlo verovatno namerno ali opet možda i stvar ukusa jer verujem da dobar deo forumaša ne voli Turbo žurku i da je nešto više očekivao od Mimi. 😁

Ja sam jedan od retkih koji je u manjini ove godine da mu je Mimi top i želim da pobedi a isto tako Vukayla i Mask mi je takva smorčina i nebitnost od pesme da u slučaju pobede bih je podržao kao predstavnika ali zasigurno nakon PZE -a poslušao je prvi put tek u maju u polufinalu.

Najbolje, Vukayla neka pobedi na forumu a Mimi na PZE-u i ja zadovoljan. 😄

Forum se ponaša kao da je smak sveta ako Mimi pobedi. Pogotovo što je poredite s Breskvicom.

Da šaljemo pOtEnCiJaL sa nekim polu nastupom nema smisla jer i kada je dobar RTS ga uništi na ESC.
Bukvalno ovo.

Bar da imamo tu jednu pesmu za koju možemo da botujemo pa da se nadamo da će žiri da je pogura iznad Mimi, ali mi to nemamo, naši favoriti su svi 18. mesto max i potencijali za ispadanje u PF, uključujući i Mimi i Vukaylu.

Forum se ponaša kao da je smak sveta ako Mimi pobedi.
Nisam to primetio. Moj je utisak da je svima jasno da je potrebno da se sklopi baš mnogo kockica, pa da neko uspe da osujeti Mimi u pobedi i da je većini manje-više potpuno svejedno. Ne primećujem neku naročitu dramu i uzbuđenje zbog toga.

Mimi je ostvarila odličan plasman, a toliki zaostatak u bodovima za Tam I Vukajlom leži iskjučivo u činjenici da je većina forumaša očeekivala više od nje i da nije servirala svoj maksimum, makar ne u studijskoj verziji pesme. Ima priliku da dokaže suprotno uskoro.

Potpisujem Djole! Ja sam očekivao Cha Cha Cha sa nekim Turbo-Folk elementom ili Beli veš na 90 sa Turbo-Folk elementom jer je i sama najavila da je pesma kao “Tetovaža” a nije ni blizu.

Pa sad nismo glasali za imaginarne pakete valjda nego za jedinu stvar koju imamo, a to su pesme. Ako je Mimina pesma nula, nulu je i dobila. Ima šansu da popravi utisak kao što kaže Đole.

Ладно завршило гласање а ја мислио до данас 🤡

Свакако ми је побиједила 12ка, тако да је то једино битно 👏👏👏

Ona ce pobediti i u petak ja mislim
Ona je ovogodisnja Teya

Како бих гласао у финалу:

12 Вукајла
10 Бојана и Давид
8 Исказ
7 Мими
6 Бибер
5 Там
4 Ленси