Sve je jasno.Ali tada se glasalo samo za finaliste tek nakon polufinala.Da se glasalo kao sada mislim da bi prije Saška Janks pobjedila.
Sve je jasno.Ali tada se glasalo samo za finaliste tek nakon polufinala.Da se glasalo kao sada mislim da bi prije Saška Janks pobjedila.
i ju ..brukaOčekivan pobednik. Da ne kopiram sve glasove, ja sam 12 dao Konstrakti,10 Zorkidi, a 8 Muškarčini. Ovaj ženski Joksimović koji opevava samu sebe mi je dobila nulicu
Ali primeri koje sam naveo se vec po samim pesmama ne vode ni pod pola paketa, kamo li celim@Mpp98 Objektivnost ne postoji ni kod stručnog žirija na Evroviziji, a de će da postoji na jednom forumu.
Paket za sada nismo ni mogli da gledamo, ne znamo nastupe, ni grafike, ni kostime, ni kako će neko da deluje ili da se kreće po sceni, ni lajv vokali kakvi će da budu.
Stoji da je bilo iracionalnog iživljavanja u pojedinim glasanjima, ali mislim da nas je ipak glasalo dosta, te da u ovom slučaju može da se kaže da je postignuta neka uslovna objektivnost zbirom dovoljno velikog broja subjektivnosti.
Pa okej, svakako smo svi glasali po svom ukusu (meni je npr. Vasco višestruko bolji od Gramofonedzie, mogu da zamislim da je nekome bolji od neke pesme iz forumskog top trojca, doduše meni nije). Stvarno je i stvar ukusa, ipak glasaju rendom osobe a ne muzički konzervatorijumi, a mislim da nas je ipak većina glasala bez nekog fanovskog eliminisanja konkurencije i iracionalne pristranosti, a pojedini su pak tako, šta sad.Ali primeri koje sam naveo se vec po samim pesmama ne vode ni pod pola paketa, kamo li celim