fr Francuska 2025: Louane - maman

Могао бих сад 5 евра да ставим да осваја жири.

Pa ne bi me čudilo da osvoji žiri, ali tvt mi je vrlo diskutabilan za ovaj tip pesme.

Да, не знам да ли ће да има Слиман/Барбара ефекат на публику, нека балада хоће сигурно, али уз ефектан наступ који преноси причу... све је могуће

Ако узмемо какве песме имамо ове године, ово не да ће да издоминира. Мислим да ће Француска бити апсолутни победник жирија и топ 3 публике. Реално како и да не буде кад су јој главни конкуренти жена која јаше микрофон, малтешки витез у тиграстом дезену и шведски двојац који је опевао сауну.

Слушам је цијело вече, добро ми дође након стресног дана.
У игри је за трофеј, дефинитивно

Tekst pesme je pre emotivan Francuska je moj pobednik ove godine ocekujem jedan srceparajuci nastup ,

Svakim slušanjem sve mi je bolja. Bilo bi dobro za Evroviziju da pobedi ovako jedna divna muzička numera.

Zamislite da premijera naše evrovizijske pesme jednog dana bude na stadionu pred desetinama hiljada ljudi. :love:

Представљање пјесме је било фантастично, скидам капу

Podrazumeva se da bi takvo predstavljanje bilo samo u slučaju internog izbora, a do čega bi moglo doći u slučaju da se pošalje zaista velika zvezda ili kvalitet pesama pristiglih na konkurs bude nizak.

Takođe, npr. kad se izgradi famozni nacionalni stadion, mogao bi se prirediti šou na poluvremenu neke posećenije utakmice, gde bi naš predstavnik uživo izveo pesmu, nevezano za to da li je premijera pesme ili ne. Tako bi za njega čuli i oni što ne prate redovno PZE i Evroviziju.

Мени ово дјелује као нешто за шта би публика гласала прије него за Аустрију, али ајде, видјећемо

Meni je na ripitu, vrlo vjerovatno #1.

A djeluje mi da će da uzme žiri prilično ubjedljivo a kod publike top 5 dovoljan da slavi na kraju, jer se publici i žiriju neće poklopiti top 3.

Žiri top 3:
Francuska
Austrija
Italija (?)

Publika:
Švedska
Izrael
Estonija

Pa bolja mi je i švajcarska balada od ove. O Iz*aelu i Austriji da ne govorim.

Back