fr Francuska 2025: Louane - maman

Inače sam slab na pjesme s familija tematikom, ali ovo iz nekog razloga u meni ne izaziva ništa osim ravnodušja. Super pjeva, ima emociju, sve stoji, ali mi je baš non event. Ne bih volio da pobjedi

Meni je ovo najslabija francuska pesma još od Toma Leeba.

Lijepo i emotivno baš, ne bi me čudilo da ova kućica za lutke bude dio i nastupa u Bazelu. Gledao sam dio emisije na grčkoj televiziji jednoj i novinar je rekao kako 'ništa još nismo vidjeli što se Francuske tiče i da će biti moćno'

Malo se prica o Francuskoj al zasluzje spot je wow suze su krenule jel lako pada na ovakve pesme jednostavno prosto nastup radim radi isti lik sto radio Nemu i Mnas ocekuje nesto emotivno i srce paracujuci nastupi jel ovva pesma zaslzuje da se malo vise prica o njoj

Pesma je stvarno prelepa i ne bi se uopšte iznenadio da pobedi. Nekako je po strani i može vrlo lako da bude ovogodišnji dark horse.

Lep je spot, mislim i da nastup može da se skocka tako da vizuelno izgleda jako lepo. I dalje mi nije dovoljno upečatljiva i moćna za ESC pobedu, ali ako bude, biću ok sa tim. Bilo je mnogo gorih.

I Fredrik Ridman je osmislio nastup. Podsetnik da je on napravio nastupe Monsu 2015, Kariji 2023. i Nemu prošle godine.

I dalje mi je neverovatno da je samo na 8% na kladionicama, ovo mi je najsigurniji pobednik ove godine.

Možda opet bude gusto u vrhu kod žirija kao 2021, samo da ovaj put Francuska ipak završi prva. I tad i prošle godine drugi, mislim da je red da konačno osvoje žiri, a što se mene tiče, i festival uopšte.

Taman sledeće godine 50 god od njihove posljednje pobjede

I samo da napomenem da ne pokušavam da ureknem ovu pesmu niti govorim da je 100% siguran pobednik da @Majsta94 ne bi i sledeće godine govorio kako sam baksuzirao 😂

Volim ovu pesmu i bio bih sasvim zadovoljan da pobedi.

Back