fr Francuska 2025: Louane - maman

I samo da napomenem da ne pokušavam da ureknem ovu pesmu niti govorim da je 100% siguran pobednik da @Majsta94 ne bi i sledeće godine govorio kako sam baksuzirao 😂

Volim ovu pesmu i bio bih sasvim zadovoljan da pobedi.
Hahahaha dobro nadam se da nećeš izbaksuzirati 😂

Da, haljina je stvarno previše obična. Ona sa stadiona gde je predstavljala pesmu je 10 puta lepša... Ali je pesma i dalje potencijal za pobedu.

Ovako mi je lepa pesma, ali neku emociju ne osecam (a u sustini sam emotivan). Nekako mi je ravno, a refren bi trebao da mi bude snazniji. Vise mi se dopada instrumental, nego vokal i pevacica. Nadam se da ce bar ici na eleganciju. I ako ide na eleganciju, nadam se da ce sakriti tetovaze.

I meni ovde fali emocije, baš je nekako ne prenosi, sterilno mi je previše. Pesma jeste lepa i jedna od boljih ove godine svakako, ali ne verujem da će uspeti da se ubaci u trku za pobedu. Dobar rezultat svakako.

Haljinu možda i promeni, više me zanima da li ima nastup koji konkuriše za pobedu.

Francuska ako nekada pobedi, pobediće sa baladom. Kad slušaš Slimanovu pesmu, ništa ne zapaziš i ne osetiš, ali kad vidiš nastup dobije skroz drugu dimenziju. Mislim da će tako biti i sa Louane.

Haljinu možda i promeni, više me zanima da li ima nastup koji konkuriše za pobedu.

Francuska ako nekada pobedi, pobediće sa baladom. Kad slušaš Slimanovu pesmu, ništa ne zapaziš i ne osetiš, ali kad vidiš nastup dobije skroz drugu dimenziju. Mislim da će tako biti i sa Louane.
Koliko su ulozili u predstavljanje pesme na nacionalnom stadijumu, bas bih se zacudio da im nastup bude lose.

Ali sa druge strane, ta haljina sa mature srednje poslasticarske iz Gornjeg Milanovca...

Francuska wow magija jedva cekam da vidim kako ce to na ekranu da izgleda.

Back