FSC Šampionat: 2009 - 2020

Koji sistem glasanja bi trebalo primeniti u finalu?

• Evrovizijski sistem glasanja (1-8, 10 i 12 poena)

Votes: 14 60.9%
  • Sistem glasanja kao u Drugoj šansi

Votes: 9 39.1%

• Total voters
    23
  • Poll closed .
Bože svašta, pa ovi rezultati su važniji nego tamo da slušamo možemo se uključiti kad hoćemo, traje tri sata fazon.
Svakako, pogotovo sto to nije zvanicni program. A i na slusanje ide maksimalno 10 ljudi.

Last edited:
Kažu da je to najbitniji forumski događaj.
Dakle, čekamo sutra.

GIF by SkySlope

Još uvek nisam stigao kući da bih uopšte mogao da kažem kada će sve biti spremno. Treba da upišem poene i napravim banere. Ne znam ni ko je pobedio. 😁 Potrudiću se da budu večeras rezultati.

Top 3 je najverovatnije: Verujem u Zlatno oko i zombije, odnosno Cher, Tina i Cranberries. Možda neće baš sve tri, ali će sve sigurno visoko.
Što se tiče sistema glasanja za kojim sada žalite, po njemu bi pobednička pesma (kao i svaka pesma u vrhu tabele) verovatno bila ona koja ima najmanje loših ocena, a ne najviše dobrih, jer većina dodeljuje uglavnom visoke ocene 5 i 4 kod kojih se niko ne ističe i gotovo se ne napravi razlika, ali zato tada bude samo par dvojki i jedinica koje bi suštinski bile presudne za konačni rezultat.

Uhh, valjda jesmo! Kud baš sad moram neke porodične obaveze.

Nico je stigao na scenu, a u stopu ga prati i Tea.

Nico: Dobro veče!!!
Tea: Jesmo li spremni da saznamo ko je pobednik FSC Šampionata?
(glasan huk publike u areni)
Nico: Tea, večeras izgledaš čarobno. Da li se mi to oblačimo na istom mestu?
Tea: Tako je. (hahaha) Za naš večerašnji izgled zadužen je butik KLIK iz Lebana.
Nico i Tea: Budi fensi, budi šik, obuci se u butiku KLIK! (grohotom se nasmejaše)

Tea: Ali ne smemo zaborati ni našeg generalnog sponzora kompaniju ALFA PLAM sa višedecenijskim iskustvom u proizvodnji peći i kotlova za grejanje. Njihov slogan je - Nek se greje ko ima sa čime!
Nico:
Ni sam ne bih smislio bolji slogao. Ali da ne dužimo više, vreme je za rezultate.

Stage02.webp

Prvo krećemo sa rezultatima desetočlanog žirija. Svaki od članova će svoje glasove prikazati pojedinačno.

0.jpg

Mi smo na Slušanju. Nismo još spremni. Završavamo za nekih pola sata, mislim. :D

A gde su poeni za organizatora i Celine? Pitam za druga. 😁

Ja se ne mogu izjasniti po tom pitanju jer nisam ucesnik.

Back