Glasao sam za tvoje pesme aj ti sad za moje!!!Osjećam se sad ko one ESK pevaljke kad budu odabrane interno pa onda izvedu ma NF-u 5 pjesama i čekaju da vide s kojom će ići xD
Glasao sam za tvoje pesme aj ti sad za moje!!!Osjećam se sad ko one ESK pevaljke kad budu odabrane interno pa onda izvedu ma NF-u 5 pjesama i čekaju da vide s kojom će ići xD
Esi me sabotirao ko hr žiri Lorenu na Melfestu ove godine????Glasao sam za tvoje pesme aj ti sad za moje!!!
Nouuu, glasao sam po senzibilitetu koji osećam i razumevanju tvoje prirode.![]()
Ma meni su živci pukli od Androgirane droge, Marko označio sam te u tom pismu.Loš qoute Bebane![]()
Kakva jadnost hahahaJujuju sve obrisa lik, pa ne verujem hahaha
Bukvalno treba otići redom mu lupati na sve postove pa neka sve obriše ako može!Jujuju sve obrisa lik, pa ne verujem hahaha
Bukvalno treba otići redom mu lupati na sve postove pa neka sve obriše ako može!
Sve odmah molim vas ne mogu da cekam mjesec i kusur danaNego, šta ćemo za rezultate. Želite da ih objavljujem odmah kada se završi glasanje ili da ih držim u tajnosti dok se ne završi takmičenje po rundama?
Nije dovoljno, bar 300.Što Obožavam da vas trigerujem
Pa to ste i radili, pa sam dobio 150 lobanja u danu, plus mi fon riknuo nakon toga.