FSC Šampionat: 2009 - 2020

Koji sistem glasanja bi trebalo primeniti u finalu?

• Evrovizijski sistem glasanja (1-8, 10 i 12 poena)

Votes: 14 60.9%
  • Sistem glasanja kao u Drugoj šansi

Votes: 9 39.1%

• Total voters
    23
  • Poll closed .
Sad mi je krivo što se nisam uključio u glasovanje, u ovoj igri.. Zanimljiva mi je raznolikost pesama... :)

Svi to zovu duel. :LOL: Dueli nam slede u sledećoj rundi.

Inače, ozbiljno mislim da radim po Bebijevom predlogu. Da raspodela u duele ide abecedno po nazivima pesama.
To je dosadno, neka odluče sreća i random.org

Meni je super preko random.org, ali posle kreću komentari kako sam nameštao parove. Tako je bilo i za žreb na FSC-u.

Glasao, dobra grupa.
Lakse mi je bilo da razvrstam pesme kod Petra nego kod Milana ☺️

Meni je super preko random.org, ali posle kreću komentari kako sam nameštao parove. Tako je bilo i za žreb na FSC-u.
Svasta. Ja sad otvoreno sastavio redosled po svom nahodjenju hehe, doduse stvarno sam se potrudio da razdvojim pesme po tempu, zanru...

Ako vam je OK da žreb u narednoj rundi bude preko random.org ili nekog sličnog programa, može i tako. To je najmanji problem.
Bilo je komenatara o nameštanju čak i za učesnike po rundama, gde tek nema nikakve logike bilo šta nameštati.

Meni je bilo podjednako teško kod obojice. Milan mi je doduše olakšao samo sa Minom, ali preostale 4 pesme su fenomenalne. (y)

Mogu, ali ko može da potvrdi da nisam pritiskao random dok nisam dobio raspored kakav ja hoću. :LOL:

Ko želi da ospori, uvek može da smisli nešto. Tako da idealna varijanta ne postoji.

Možda najbolje da otvorim anketu, pa da izglasate šta vam odgovara?

Jeste jos da snimas i ekran da bi nekome dokazivao da nisi namestao 🙄 ma vazi…
Uradi onako kako ti najbolje mislis da treba 😉

Navijam za random.org jer treba i ovde malo skandala! Kakav je to festival bez Maja Nikolić energije.

Sick of it - početak refrena mi dosta liči na Jezibel. Tačnije Rasmus liče na Skillet.
A vidim da se kod gospođice/gospođe Mine u pesmu uvukla 🐍 Ništa nije zmije ujed. Nadamo se da nije bojkotara!

Kod mene su se tri pesme malo odvojile po poenima, mada ni preostale dve ne zaostaju previše.
Kod Petra su sve vrlo blizu, razlika između prvoplasirane i petoplasirane je šest poena.

Back