FSC Šampionat: 2009 - 2020

Koji sistem glasanja bi trebalo primeniti u finalu?

• Evrovizijski sistem glasanja (1-8, 10 i 12 poena)

Votes: 14 60.9%
  • Sistem glasanja kao u Drugoj šansi

Votes: 9 39.1%

• Total voters
    23
  • Poll closed .
Ovde su baš male razlike u poenima i dodatan glas je mogao da promeni sve. Zato bi glasanje trebalo da bude obavezno, uvek i za sve.

Jaooo
DANAS JE TAAAJ DAAAAAN

274844940_981207645846848_4896936986329986590_n_1.jpg

Odlični pobednici, mada je, po meni ovo bila najizjednačenija runda po pesmama, pa me ne bi iznenadilo da je bilo koja od pesama pobedila, osim možda 2NE1 za njih se znalo da nemaju šanse.

Ovde su baš male razlike u poenima i dodatan glas je mogao da promeni sve. Zato bi glasanje trebalo da bude obavezno, uvek i za sve.
Da, ali to je teško organizovati. Ja nemam način da sankcionišem nekoga ko ne učestvuje, a glasao je npr. dva-tri puta i onda odustao.

Darin. :love: Kod Evila pobednik nažalost bez poena, ali su zaista nijanse odlučivale.

Ja sam npr ocekivao (pre pocetka) da ce jedna runda predstavljanja biti svako vece oko 20h, pa rok za glasanje oko 3-5 dana, a posle par dana zapociniati sa proglasenjem pobednika sa zavrsetkom roka odredjene runde (npr traju 4a,5a,6a, to vece proglasenje pobednika 3e i predstavljanje sedme)....

Tako bi islo brze, a bilo vise manevarskog prostora za glasanje i komentarisanje....

Pa i ne bi. U prvom postu bi stajale aktuelne runde, glasas kad stignes i to je to. Mozes svaki dan, svaki treci... kako bi kome odgovaralo. Ovako mi previse traje (barem meni, na 2, 3 dana koliko po jedna), pa baraz. Dok stignemo do 9og, 10og para ocekujem da se ljudi smore...

Iako mi je sam sampionat ful ideja

Back