FSC Šampionat: 2009 - 2020

Koji sistem glasanja bi trebalo primeniti u finalu?

• Evrovizijski sistem glasanja (1-8, 10 i 12 poena)

Votes: 14 60.9%
  • Sistem glasanja kao u Drugoj šansi

Votes: 9 39.1%

• Total voters
    23
  • Poll closed .
Poslao sam PP forumašima koji su bili aktivni na FSC-u kada sam se ja takmičio. Nadam se da nisam nikoga preskočio, pošto su neki menjali forumska imena. Ako jesam, ne zamerite.

Nisam slao poruku forumašima koji su redovni učesnici FSC-a, pretpostavljam da će oni videti ovu temu. Takođe, nisam slao poruku ni @Miloš jer si upućen da se organizuje ovaj FSC, tako da - dobro došao ako imaš vremena.

I ja sam isto tako. Pretumbavao mnogo puta i na kraju poslao prvih pet koje sam i planirao.

Slažem se da je pet malo, posebno za forumaše koji učestvuju od samo početka, ali da sam stavio po 10, mislim da bi nam bilo previše za preslušavanje. Uz to imamo i regularni FSC.

Ja sam za to kako vecini odgovara. Pojedinci trebaju da se prilagode.

Upravo poslah i ja svojih 5 pjesama. Odlučio sam se za pjesme koje me u ovom trenutku nekako najviše pokreću i najviše mi pašu, nije bilo baš lagano jer sam neke baš dobre pjesme morao izostavit. Kad pogledam mogu reći da sam i ja zadovoljan sa raznovrsnošću pjesama koje sam poslao

Trebali smo 10 da stavimo, šta bi nam falilo? Po kom kriterijumu ste birali pesme? Ne znam da li da šaljem ove što su bile 2. mesto ili da za svoju dušu idem

Mislim da je bolje da šalješ one koje su za tvoju dušu, jer to više reprezentuje tebe. A možeš i da napraviš miks jednih i drugih.
Ima forumaša koji nisu poslali nijednu pesmu koja je u top 5, a ima i onih kojima su sve u top 5.

Deset je i meni mnogo iskreno, da je tako, verovatno ne bih učestvovao.

Ja sam kombinovao visoke plasmane i pesme za svoju dušu :D

@Destry94 i ja runda buddies :D gledam ti listu pesama, ima nekoliko koje bih voleo da vidim ovde :D

Ne znam da li ću te oduševiti budući da ti je muzički ukus malo različitiji od mog ali poslao sam takve pesme da ima za svakog po nešto!

Jednu pesmu tvoju očekujem i biću mnoooogo tužan ako je nisi poslao :D

Ufff, sa Stoletom sam u grupi 🤭
Secam se da je Stole zario i palio na FSC-u na starom forumu ☺️

@Micky
Srećom pa nije runda na ispadanje. :ROFLMAO:
Haha da znas 🤣🤭

Mislim da smo super kombinacija jer ocekujem da si poslao neke dobre bopove, a ja sam poslao uglavnom pesme za rezanje vena xD

Ima svasta nesto, ali kao sto kazes ima i bopova, tako da i ja ocekujem da ce u nasoj grupi biti bas interesantno i sarenoliko 🤗🫶🏻

Back