FSC Šampionat: 2009 - 2020

Koji sistem glasanja bi trebalo primeniti u finalu?

• Evrovizijski sistem glasanja (1-8, 10 i 12 poena)

Votes: 14 60.9%
  • Sistem glasanja kao u Drugoj šansi

Votes: 9 39.1%

• Total voters
    23
  • Poll closed .
Volim ovo po dvoje, kao neke specijalne emisije. 😄

Prijavio pesme, bilo je teško. Aktivno učestvujem od 5. FSC-a, uz par propuštenih izdanja, tako da ono... :D Pesama mali milion, a malo je reći da ih sve obožavam. Trudio sam se da proberem ono što mi je baš prijalo u datom momentu, a i da je to okvirno ono što mene predstavlja u muzičkom smislu.

Krenuo sam da učestvujem na FSC u godini kada je pao forum - mislim da ukupno imam i 5 ušešća svega; tako da se neću prijavljivati. Neću ni glasati, jer bi mi bilo veoma teško pošto će se znati iza kojih pesama stoje koji forumaši - tako sam se teško odlučio da raspodelim poene i na godišnjem specijalu. Svakako interesantra ideja, podržavam, lepo se zabavljajte i prisećajte starih FSC-ova. (y)

Prvo sam izabrao sve što mi se dopadalo, tu je izbor pao na 40 pesama. Sledeći krug su ispale pesme koje ipak više ne bih slušao danas, onda je izbor bio smanjen na 32. Iz TOP 32 sam izbacio sve one koje nisu prošle u finale i došao sam do TOP 15. Nakon toga sam od tih 15 izabrao samo one koje slušam i danas i dobio sam TOP 8.
Videću da li ću ipak zadržati ovaj metod biranja na kraju.

Ja stvarno ne znam ni sta cu, ni kako cu... Od 200 i nekoliko pesama izabrati 5... :unsure:

Ja više volim Sunt bine nego Orașul umbre, mada su obe dobre. :)

Ja sam juce napravio plejlistu od 17 pesama i kako odabrati 5 nemam pojma (a mogao sam i vise da izdvojim ali sam pokusao da ne preterujem)

Ispada da duplo postiram ali su prosli 10 minuta
Preslusao sam celu plejlistu i za svaku sam rekao dok sam je slusao da cu da je saljem😭
Jedino sto cu lako izbaciti su hitovi/ziceri posto mi nema smisla da saljem hitove tu, a ostale 5 kako cu odabrati ne znam.

Prijavio se jedva, mislim da ce nedostatak jedne pesme da naljuti poneke forumase :D

Hvala na pozivu.Ja ću isto učestvovati, sutra šaljem pjesme. Baš zanimljivo. Šaljem pjesme koje su meni najdraže, ne one koje imaju najbolje rezultate.

Da. Čim se završe prijave u 18.00, predstavljam pesme prvog para i počinjemo sa glasanjem.

Ja ovo samo mogu da posmatram, kao bioskop.. 🤩

Back