FSC Šampionat: 2009 - 2020

Koji sistem glasanja bi trebalo primeniti u finalu?

• Evrovizijski sistem glasanja (1-8, 10 i 12 poena)

Votes: 14 60.9%
  • Sistem glasanja kao u Drugoj šansi

Votes: 9 39.1%

• Total voters
    23
  • Poll closed .
Neću biti originalan, ali da dam i ja najavu svojih predloga:

1. Mi se bijemo, ali ko se bije, taj se voli, zar ne?! 🤺
2. E sad sam se ovde lepo napravila da budem prava filharmonija, je l' da da jesam? 👚
3. Dug, beskrajan, dosadan, prav put. Da li negde vodi, možda saznamo jednog dana. 😴
4. Dobro bre deco, mama vas puno voli, ali pustite me da odradim spot. Ufff, bre gamad jedna, ko vas napravi!? 💀
5. Jao, oluja, sneg, padaju ledenice, ogromni talasi, ali je tako lepo i romantično i daje neku snagu. 🥶

Moje pesme ukratko - tuga, jad i čemer.

1. patnja za bivšom ljubavi
2. pesma o preživljavanju u toksičnom odnosu
3. ovaj je pao s marsa, misli da je srećan i zadovoljan, naglasak na misli
4. e ovo je neka posesivna bivša
5. nesrećna zaljubljenost u osobu koja to ne zaslužuje

Evo i šta da očekujete od mene:

1. Prihvatanje tuge, jada i čemera i prevazilaženje istih
2. LSD
3. Teranje na vrištanje
4. Prevazilaženje raskida
5. Zarobljenost u ljubavi

Opisi su mi užasni haha

Imaš još malo vremena, probaj nekako da prelomiš. Mislim, razumljivo je da nam se sve (ili barem većina pesama) koje smo slali dopadaju (inače nam ne bi ni bile na listi), ali mora da postoji nekoliko koje barem za mrvicu više voliš od ostalih. Tvoja odluka svakako, ali šteta bi bilo da preskočiš. :)

Pisao sam da sam imao u planu da kontaktiram forumase koji ne ucestvuju da odaberu 5 pesama od desetak koje bih izabrao, ali nisam hteo da cimam.

Zvanicno odustajem od prijave. Znam da cu zaliti sto nisam ucestvovao na ovom istorijskom FSC-u, ali jednostavno nisam mogao izabrati 5 pesama. 😢
Koja drama. 💀 Ovako nešto ćemo ponoviti tek 2030. i neke i to ako budemo bili živi.

Razumem da jeste komplikovano prelomiti, ali treba da gledaš na to iz drugog ugla. Čak i da je bio limit od 20 pesama po forumašu, u finale opet prolazi samo jedna.

Back