FSC Šampionat: 2009 - 2020

Koji sistem glasanja bi trebalo primeniti u finalu?

• Evrovizijski sistem glasanja (1-8, 10 i 12 poena)

Votes: 14 60.9%
  • Sistem glasanja kao u Drugoj šansi

Votes: 9 39.1%

• Total voters
    23
  • Poll closed .
Za to ćete morati da sačekate sledeću fazu takmičenja. :LOL:

Razmišljao sam o tome, nisam siguran po kom kriterijumu da formiram runde, a dane bude kukanja. Pada mi na pamet jedino abecedeno - ili po imenima forumaša ili po imenima izvođača izabranih pesama.

Meni na poslovnom Discordu kao status piše "🔥 Goreće i krava i štala" . Prosto genijalno.

Je l' će publika moći da glasa u narednim fazama takmičenja ili samo u ovoj preselekciji?

Evo i ja preslusavam i glasacu uskoro, ali mi format takmicenja nije bas najjasniji, cini mi se da je sve to sroceno dvosmisleno. Prvo sam kontao da dajemo 1,3 i 5 poena ovim 10 pesmama, pa najbolja od njih ide dalje. A sad kontam da dajemo po 1,3 i 5 poena za oba forumasa i njihove pesme sa najvise poena idu dalje. Koje je od ova dva, ili je mozda nesto trece? 😁 😅

Last edited:
Daješ 1, 3 i 5 poena za pesme i jednog i drugog forumaša. Kod oba forumaša ostavljaš po dve pesme bez poena.

Po jedna pesma Bebija i Marka ide dalje, tj. ona sa najviše poena.

I ja glasala. Ne znam uopste gde sam bila sinoc kada se prestavljanje pesama desavalo, mozda sam nesto citala.
Bilo mi je zadovoljstvo preslusati presek pesama Bebija i Marka, uzivala sam. Sve cestitke na izboru. Srecno dalje! :love::love:

Back