FSC Šampionat: 2009 - 2020

Koji sistem glasanja bi trebalo primeniti u finalu?

• Evrovizijski sistem glasanja (1-8, 10 i 12 poena)

Votes: 14 60.9%
  • Sistem glasanja kao u Drugoj šansi

Votes: 9 39.1%

• Total voters
    23
  • Poll closed .
Zar nije bilo priče da samo novi forumaši imaju džoker preskakanja, a mi moramo redovno?
Uostalom što da se preskače, pa ni meni nisu legle sve pesme pa ipak napravim kriterijum i glasam.

Oni koji ne učestvuju tehnički mogu da glasaju kad žele i da ne glasaju kad ne žele. Bez restrikcija.
Učesnicima je ostavljena mogućnost da ne glasaju jedan krug, za slučaj da iz opravdanih razloga ne mogu da stignu. Ako ne glasaju više od jednog kruga, onda sledi diskvalifikacija.

Ni meni to ne zvuči kao validan razlog. Ok ako je sprečen neko tog dana da dođe na forum zbog priivatnih obaveza, al samo jer ti se nešto ne sviđa, nekako, ko što Marko kaže nekolegijalno.

well-so-im-done.gif

Naravno da to nije opravdan razlog i pretpostavljam da će Petar glasati. Ali ako neko želi da eskivira bilo koju rundu, nikakav problem da izmisli bilo koji razlog. Ja svakako ne bih mogao da proverim da li je opravdan ili ne.

Svakako se glasa za svakog forumaša posebno, i rangira se na osnovu ponuđenog. Teoretski, kada na red dođu dueli i kasnije faze, nečija 0 može da mi bude bolja od 5 poena koje sam dao drugom forumašu kao najmanje lošu. Prema tome, nema razloga da se ne glasa ako smo pretežno tu.

Napisao sam kad je bila Petrova runda da, meni lično, nisu pesme po ukusu al sam našao neki kriterijum da odaberem tri pesme. Inače na fsc-u retko razmenimo poene jer nam se ukusi razlikuju. Pa i tamo mnogima (poput Djoletu sada) nekad ne legnu pesme pa ipak neke dobiju poene po nekoj osnovi.

Pa to je rangiranje, moze da se desi da ti se svih 5 dopadne, i da ti se svih 5 ne svidi, opet rangiras...
Sta mislite koliko clanova zirija ima na ESC da im se ne dopadne niti jedna pesma u finalu od 25, 26, ali rangiraj bale od 1 do 25... :cool: 🤭

Ja se zezao, ali vi slobodno nastavite diskusiju o tome da li je opravdano ili ne haha

Glasam u toku dana vrv.

Ja nisam ni znao ko je to kazao.. 😁

Za nijansu lakše sam glasao kod Destrija, dok sam kod Doktora automatski odbacio samo jednu pesmu. Ponovo jako dobre pesme sa obe strane.

Back