FSC Šampionat: 2009 - 2020

Koji sistem glasanja bi trebalo primeniti u finalu?

• Evrovizijski sistem glasanja (1-8, 10 i 12 poena)

Votes: 14 60.9%
  • Sistem glasanja kao u Drugoj šansi

Votes: 9 39.1%

• Total voters
    23
  • Poll closed .
Ja sam se nadao da će Lignjoslav poslat Panic at the disco - High hopes, to mi je odlična pjesma, šteta, ali već 3 njegove mi se sviđaju, tako da nije loše, a ja sam poslao za svakog po nešto pa birajte xD

Napokon su mi u jednom paru pobijedile obje petice, lijepo
U novom paru se moram nekih pjesama malo podsjetiti

Da je poslao High Hopes ta pesma bi dobila 5 bez obzira na konkurenciju :D

Malo mi žao zbog Feel. Super bi bilo da se Robbie pridružio TIni i Cher.

Jao pobedila mi trojka kod DrKa i kec kod Destrija, malo mi zao za petice jer sam bas navijao da te pesme pobede😭
Jaoo Zoro od Ivane Jordan kako volim tu pesmu!

Super runda. Tačno sam znao koje pesme izdvajam i kome ide maksimalnih 5p.

Ro97? Nikad čuo. 🫶

Lignjoslav je izabrao baš fine stare hitove 👏 (btw, ne pamtim kada sam poslednji put čuo Rescue Me).

I moje petice konacno pobedile 🤗
Odlicni predstavnici ☺️👌🏻

Edit: Kasnim sa komentarima, ovo se odnosilo na rundu 5, sada se tek bacam na 6 rundu 🤭

Glasao! Najbolje mi legla ova grupa od po 4 pesme kod obojice što mi se dopale! Bilo je teško jedne pesme se rešiti, al takva igra šta ćeš. Svaka čast!

A ZHU nikad i ne bi pobedio, nema forum ukusa za njega :D

Premišljao sam se između ZHU i Glass Animals, pa je ZHU prevalio :D

Izvini Doctor Who, ali tvoje pesme mi nisu bas legle. Superfly bi mozda moglo kod mene visoko da zavrsi, a Jonas mi je sasvim ok. 3p
Kod Destrija je vec druga prica. Zombi ili Supermen, svejedno odlicne pesme. Jedino mi se Bili Ajlis ne dopada. 3p

Glasao u novoj rundi, mogu reći da su mi čak za nijansu više sjeli Lignjini prijedlozi. Svakako, kod obojice su mi petice dosta ispred drugih

Kod Roa mi je 5ica bila ocigledna iako mi je i 3ka odlicna, kod Liga isto ali nmg da verujem da nije slao Geboren um zu leben, ubedljivo njegova najbolja fsc pesma.

Back