FSC Šampionat: 2009 - 2020

Koji sistem glasanja bi trebalo primeniti u finalu?

• Evrovizijski sistem glasanja (1-8, 10 i 12 poena)

Votes: 14 60.9%
  • Sistem glasanja kao u Drugoj šansi

Votes: 9 39.1%

• Total voters
    23
  • Poll closed .
Uh. Mislim da je Bebi dobio dobrog suparnika da parira za pobedu (Mickyja) ali sa ovom rundom jos ozbiljniji kandidat da otme tron Cher je Lignjoslav i njegova
FPaafDBXsAMJK7B.jpg

Spicila me neka nostalgija. Ne znam. Evo ne znam...🫠

Glasao i u ovoj rundi. Bilo je lako jer sam u oba slučaja imao 3 pesme Kojima ću dati poene, a i nije bilo teško rasporediti kome Koliko.

Ova runda mi je generalno najbolja. U najmanju ruku su mi sve pesme vise od ok. Svima bi dao poene.
A opet imam po jednog od svakog ubedljivog favorita i nece pobediti, posto pretpostavljam da ce mali broj forumasa glasati za to. Kao u prosloj rundi za pesmu "Superfly" i ubedljivo poslednje mesto.

Glasao i ja. Nikad lakše nije bilo, očekujem laganu pobedu svojih favorita.

Kod Roa mi je 5ica bila ocigledna iako mi je i 3ka odlicna, kod Liga isto ali nmg da verujem da nije slao Geboren um zu leben, ubedljivo njegova najbolja fsc pesma.

Joj, zaboravio na nju, bio sam cak drugi sa tom pesmom.

Isto zaboravio i na High Hopes, ali tu sam pobedio na onom godisnjem specijalu pa reko da se ne racuna...

Davno je bilo, ne pamtim mnoge pesme koje sam slao...

Forumaš Ro me je lepo iznenadio pesmom koja mi je najverovatnije omiljena od svih koje je ikada slao! Sad će mi biti krivo ako ne pobedi. :D

Glasanje je u principu završeno. Ali s obzirom da još ne mogu da predstavljam rezultate, sačekaćemo i @zeleni ako se pojavi da glasa.

Back