FSC Šampionat: 2009 - 2020

Koji sistem glasanja bi trebalo primeniti u finalu?

• Evrovizijski sistem glasanja (1-8, 10 i 12 poena)

Votes: 14 60.9%
  • Sistem glasanja kao u Drugoj šansi

Votes: 9 39.1%

• Total voters
    23
  • Poll closed .
Glasovi su poslati. Kakvo lepo podsećanje na:

I've got a king sized bed and a PHD in the way it used to be... ❤️

Odlične su mi pesme zaista:

Nikita - Prvi predstavnik ikada, tad još nisam znao gde sam došao, morala je ući među ovih 5. Tad sam slao snimak odavde, a ne spot. Počinje u 57. minutu i mnogi su se šlognuli :ROFLMAO:

Najka - Od svih visokih plasmana, a da nisu pobednički, mi je omiljena. Muzika kida iako je Miloš97 tad napisao digitron produkcija, pa smo ga svi demantovali
Džamila - Obožavam pesmu i uvek ću, prva pesma koju sam sačuvao kad sam instalirao Spotify 2017.
Acapella - Isto sam navučen. Drogirao sam se sa njom u tom periodu kad sam je slao. Bila top 10, mislio sam da ću sa Acapulcom proći slično kad ono cvrc
Met Nejtanson - Pa ovakva vrsta pesama uvek prolazi kod Petar-Stole-Đole ciljne grupe, a i meni se jako dopada, pa što da ne. I danas me pomalo dotakne onaj momenat kad na kraju snimka obriše sve zajedničke fotografije sa ljubavi bivšom, podseti me kad je meni zadrhtao prst pre nego sam pritisnuo DELETE dobrih godinu i po nakon raskida.

Moram priznati da sam blago razocaran kod Endrege oko izbora pesama, posebno ova izdanja u kojima sam ucestvovao. Od toliko odlicnih pesama koje sam sacuvao skoro pa nista nije poslao. Recimo pomenuta Ferari, za nju sam bio siguran da ce biti. Ne kazem da su lose pesme, nego da sam ocekivao da ce mi se vise svideti.
Kod MarkaH mi je TOP 3 bas odlican. Iako je i on mogao da ponudi jos koju odlicnu pesmu (meni jedna od najboljih na FSC-u je od Gabi Novak - Zivot to smo mi) i ovo je sasvim zadovoljavajuce i odlican izbor.

Glasao i u ovoj rundi. Očekujem apsolutnu pobedu mog favorita kod Endrege, to mi je i jedna od omiljenih pesama koje sam čuo na FSC-u.

Moram priznati da sam blago razocaran kod Endrege oko izbora pesama, posebno ova izdanja u kojima sam ucestvovao. Od toliko odlicnih pesama koje sam sacuvao skoro pa nista nije poslao. Recimo pomenuta Ferari, za nju sam bio siguran da ce biti. Ne kazem da su lose pesme, nego da sam ocekivao da ce mi se vise svideti.
Kod MarkaH mi je TOP 3 bas odlican. Iako je i on mogao da ponudi jos koju odlicnu pesmu (meni jedna od najboljih na FSC-u je od Gabi Novak - Zivot to smo mi) i ovo je sasvim zadovoljavajuce i odlican izbor.
Hvala ti na ovome komentaru. Život to smo mi je zaista posebna pjesma koju forumska publika nije doživjela a ni poslušala. Prijavio sam neku verziju koja je u startu imala 32 pregleda a nakon polufinala možda 47.Tema je bila potpuni promašaj za moj izbor, zvala se" Ljubavna "ali nije tu bilo ljubavnih pjesama bitno je bilo da se ljubav/love pojavljuje u tekstu. Što se tiče ove runde već vidim top 5 a poslao sam 3 pjesme koje nisu ušle u finale. Nisam ja tako strašan , imam ja još top 5 plasmana, to me drži u životu FSC ovdje ali to sve prije 5 i više godina.

Sparkle je na moru, rekla je da neće moći ni kod mene da učestvuje na FSC-u.

1.1.
2.2.
3.3.
4.Mary J. Blige - No More Drama
32 poena​
4.
Jamila - Bint hadidya
30 poena​
5.Paolo Nutini - New Shoes
30 poena​
5.Nikita - Verevki
19 poena​