FSC Šampionat: 2009 - 2020

Koji sistem glasanja bi trebalo primeniti u finalu?

• Evrovizijski sistem glasanja (1-8, 10 i 12 poena)

Votes: 14 60.9%
  • Sistem glasanja kao u Drugoj šansi

Votes: 9 39.1%

• Total voters
    23
  • Poll closed .
To bi bilo sve što se tiče Boxija i Anhela. Počinjete sa glasanjem kada ja dam znak.

Obično izbegavam da ističem pesme i pošiljaoce, ali je Anhel odabrao 3 pesme koje baš obožavam i ne znam kako da ih rangiram.

Hvala, možda je i mogla umesto Prefa-te, ali eto... Tako nam i treba kad nisu hteli da se šalje po 10 pesama 😐

Kod sparkle zadovoljan, kod Lea ne baš. Zsa i Kedžo ubedljivo najbolji izbor i po meni jedna od najboljih ex-yu pesama koje sam ikada čuo.

Ova poslednja runda je sasvim dobra, kod obojice ima makar po 2 savršene pesme. (y)

Dodao sam linkove na prvu stranu, povećao sam privremeno broj karaktera. Ako ti bude trebalo kasnije za naredne faze, možemo ubaciti jedan nov post pre ili posle tog gde su runde.

Ne znam koliko karaktera sada mogu da postavim u taj post, ali možda bi bilo dobro dodati još jedan post nakon ovog u kojem bih mogao da postavim linkove za finale. Mislim da bi bilo preglednije.

Dodao sam post ispod tog sa rundama, piše u njemu "Rezervisano.".

Pesme koje su bile u najužem izboru za prijavljivanje... Vidim da sam pogrešio što sam odbacio Yurak 😑

Šok mi za Rockabye, Nina moja 5 ali ovaj krug, koja runda čovječe...koje pjesme šta ću sad

Izjašnjavanje u anketi završeno je sledećim rezultatom:
- Opcija "Obe pesme idu u finale" dobila je 9 glasova (39,1%).
- Opcija "Obe pesme idu u Drugu šansu" dobila je 14 glasova (60,9%).

Back