Glasala za pesme u 13.rundi. Nikad lakse. Jedna pesma mi je nova, a meni je no.1. Odlicna!
Interesantan izbor pesama. Hvala Anhelu i Boxy-ju na otkrivanju novih pesama. Bravo!
U 12.rundi mi pobedile 3 (Nina Simone, bila 5 i u zadnjem trenutku promenila na 3) i 5 (Florence, bez greske).
Pa ja sam u opciji imao samo još dve pesme : Đorđa David i Generaciju 5 pet sa Psetom i Mapetovce što praktično nije ni pesma... više kao neka šala - radilo se o FSC-u sa pesmama na izmišljenom jeziku, koji je Vax organizovao. Na poslednjem FSC-u koji nije bio do kraja završen sam slao pesmu koju sam mnogo voleo da slušam dosta davno, ali je, nažalost zavšrila poslednja u polufinalu. Pesme sa tog FSC-a možemo i dalje da šaljemo, ali sada, kada znam kako je tada prošla sigurno je ne bih više slao.
To je ova pesma, baš neobična:
Inače Tricky je na Nišvilu pre neki dan napravio skandal i napustio scenu.
Čestitke na nulama koje su mi pobedile kod oboje iz prethodne runde!
Imamo sada još jednu dobru rundu.
Kod Boxyja mi svih pet pesama zavređuju bodove i bilo mi je baš teško da prelomim - dosta ujednačeno. Mislim da pobeđuje pesma kojoj sam dao 3 poena.
Kod Anhela je već bilo lakše. Dve pesme mi se sviđaju, dve su mi tu i tamo, a jedna mi se nije svidela.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.