FSC Šampionat: 2009 - 2020

Koji sistem glasanja bi trebalo primeniti u finalu?

• Evrovizijski sistem glasanja (1-8, 10 i 12 poena)

Votes: 14 60.9%
  • Sistem glasanja kao u Drugoj šansi

Votes: 9 39.1%

• Total voters
    23
  • Poll closed .
Pa nemam pojma. Ja sam mislio eventualno da organizujemo slušanje, ako ima zanteresovanih, samo za učesnike u finalu.

Ali ako ima zainteresovanih može i za duele.

Glasao sam, nekoliko duela me je baš namučilo. U globalu, sve pobedničke pesme su jako dobre, tako da je konkurencija baš žestoka.

Glasanje je dosta ujednačeno u većini duela. Čak i kada se desi da se neka od pesama malo odvoji, nakon sledećih par glasača ta prednost ispari. Biće zanimljivo do samog kraja.

Jaooo, ova eliminaciona faza je bas uzas 🫤
Bas je tesko odabrati izmedju dve pesme, grupe koje su me najvise namucile su 11, 12, 13 i 5.
Ne zna se sta je gore, kada se potrefe pesme koje su u izboru manje bodova dobile nego one koje su dobile maksimalne bodove u nekoj drugoj rundi, ili kada imas da biras izmedju svoje dve 5 ili kada biras izmedju svojih 0 iz predhodne runde.

Ja sam imao sreće da sam uglavnom imao čistu situaciju u duelima i kod većine nije bilo nikakve dileme.
Najteže mi je pao Aquarius duel i teška srca sam tu morao nekoga da odbacim.

Trenutno su dva duela sa nerešenim rezultatom. Ali ima još gomila u kojima je jedna pesma u prednosti 1-2 poena, tako da se stanje na tabeli menja bukvalno nakon svakog glasača.

Podsećam vas da glasanje traje do 31. 08, 17.00. Učešće u glasanju mogu da uzmu svi forumaši, bez obzira da li su glasali u prethodnoj fazi takmičenja ili ne.

Glasao i ja. Poprilično lako, samo sam kod jednog duela razmišljao da li izabrati jednu ili drugu pesmu.

Meni je uglavnom bilo tesko, jer su ili bilo dobra vs dobra pesma ili losa vs losa pesma.

Ne vjerujem.
Ali ako se to i desi... gledaj pozitivno, tu je baraž ;)

5a8484cc-97cc-420c-9564-41ff0a0a0a67-sasa-1-690x480.jpg

Mislim da mi gospođa Cher gubi duel.
Ne znam da li gubi, ali definitivno jedan od najtezih duela sto se mene tice. Obe pesme obozavam, ali svakako obe takodje vidim u finalu 🤗

Ma posle onih rekordnih razlike u poenima ne mislim da su joj šanse tako lake. 😁

Back