[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
MOJE TAKOĐE SE ODNOSILO NA ĐOLETOV POST O TOME DA JE MARKOV I BOXYJEV DUEL NAJJAČI, NE ZNAM KOG JE ĐAVOLA ANHEL SADA UPAO ISPRED!!!
NE LEPITE MI LOBANJE! @Endrega
Još jedan vrlo jak duel iz kojeg kao pobednik izlazi Ro97 i njegovi predstavnici Poets of the Fall. Petra i Bena očekuje borba za finale kroz Drugu šansu.
A sada duel koji smo svi očekivali sa nestrpljenjem. Posle dosta izjednačene borbe pobedu ipak odnose Vax i Tarja. Organizator će morati da pokuša još jednom kroz drugu šansu.
A sada još jedan duel u kojem imamo vrlo ubedljivu pobedu. Doctor Who i Nick Jonas idu pravo u Veliko finale, a Niko i Marie-Mai će morati da put do finala potraže kroz Drugu šansu.
Iako je Anhel kukao kako će da doživi ubedljivi poraz na kraju gubi sa svega pet poena razlike, a Filhy i Hooverphonic odlaze direktno u Veliko finale.
Izuzetno mi je drago da je Tina, koja nas je nazalost nedavno napustila u finalu.
Hvala joj za sve ono sto je doprinela u muzici i njeno mesto je svakako u finalu ovog prestiznog takmicenja
Za mene jedno od većih iznenađenja, obe pesme su mi dobre i nisam očekivao ovoliku dominaciju. Ali svakako čestitke Destriju i The Cranberries na prolazu u finalu. Evil i Cheraze idu u drugu šansu.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.