FSC 283. - Eurovision Week

7f3a4f85-20dd-40e2-b3c9-88b5d1754262.webp

Poštovani forumaši i forumašice dobrodošli na još jedno izdanje u mojoj organizaciji. Budući da je ova nedelja koja je pred nama zapravo Evrovizijska nedelja odlučio sam da tema bude posvećena baš Evroviziji.

Pravila su jednostavna. Šaljete izvođače iz 37 zemalja koje učestvuju na ovogodišnjoj evroviziji. S tim što postoje dve začkoljice. Ne smeju da se šalju izvođači koji su učestvovali više od 3 puta na FSCU i takođe svaka zemlja ima ograničenje na 3 izvođača. To znači da u momentu kada 3 izvođača iz Srbije budu poslata na ovaj FSC vi više nećete moći da šaljete izvođače iz Srbije. Taj primer dakle važi i za sve ostale zemlje. Moraćete da budete brzi i spretni tokom slanja prijave da vam ne bi zemlja bila zauzeta.

Što se tiče bendova i dueta oni jesu dozvoljeni ali ako šaljete duet oba izvođača moraju biti iz iste zemlje a što se bendova tiče dozvoliću miks i da neki deo benda ne bude iz iste zemlje.

I naravno ono standardno pravilo važi da pesme sa Nacionalnih Finala ili sa Evrovizije nisu dozvoljene.

Ako nešto nije jasno slobodno pitajte!

ROK ZA PRIJAVU PESAMA: 12.05.2025 u 13:30 do 18.05.2025 u 22:00.

Spisak zemlja učesnica ovogodišnje Evrovizije

-- SPISAK PESAMA --

Attachments

Last edited:
Steta sto priredba nije malo ranije da me povrati od ovog evrovizijskog soka 🤭 U 22 ce mi biti tesko da ispratim.

Produžavanje roka za glasanje ima smisla jer neko možda ne stigne, dok mi traženje produženja roka za prijave i nije logično, učešće nije obavezno, pa ako za 7 dana neko nije uspeo da se prijavi nije se morao ni mučiti u produžetku 👌🏻
(ko ne poštuje vreme i trud organizatora, ne vidim ni što bi organizator poštovao njegovo, ali okej, svi različito razmišljamo)

61 prijava je rekord, pesme sa nacionalnih finala su bile tema. Mada mislim da nema potrebe da se po svaku cenu juri što više učesnika, ponekad je manje ipak više i bolje je. Ipak svakim velikim brojem prijava se, možda i nesvesno stvara pritisak organizatoru koji ipak sve to mora koordinisati i pratiti. :)

Volem kad je puno pesama, ali ako imamo rekapitulacije pa mogu da ukratko sažvaćem svaku pesmu. Kad nema nekako mi se sve smuti i budem prestimuliran.

Zvanično zatvaram rok za prijave. Svoju prijavu sam poslao @Ivana a posle ću i glasove njoj poslati.

Krenućemo za 10 ili 15 minuta. Pre nego što krenemo upoznajte naše voditelje za večeras!

download.webp download (1).webp

Duška i Terry Wogan će komentarisati za vas pesme kako budu izlazile.

Back