FSC 283. - Eurovision Week

7f3a4f85-20dd-40e2-b3c9-88b5d1754262.webp

Poštovani forumaši i forumašice dobrodošli na još jedno izdanje u mojoj organizaciji. Budući da je ova nedelja koja je pred nama zapravo Evrovizijska nedelja odlučio sam da tema bude posvećena baš Evroviziji.

Pravila su jednostavna. Šaljete izvođače iz 37 zemalja koje učestvuju na ovogodišnjoj evroviziji. S tim što postoje dve začkoljice. Ne smeju da se šalju izvođači koji su učestvovali više od 3 puta na FSCU i takođe svaka zemlja ima ograničenje na 3 izvođača. To znači da u momentu kada 3 izvođača iz Srbije budu poslata na ovaj FSC vi više nećete moći da šaljete izvođače iz Srbije. Taj primer dakle važi i za sve ostale zemlje. Moraćete da budete brzi i spretni tokom slanja prijave da vam ne bi zemlja bila zauzeta.

Što se tiče bendova i dueta oni jesu dozvoljeni ali ako šaljete duet oba izvođača moraju biti iz iste zemlje a što se bendova tiče dozvoliću miks i da neki deo benda ne bude iz iste zemlje.

I naravno ono standardno pravilo važi da pesme sa Nacionalnih Finala ili sa Evrovizije nisu dozvoljene.

Ako nešto nije jasno slobodno pitajte!

ROK ZA PRIJAVU PESAMA: 12.05.2025 u 13:30 do 18.05.2025 u 22:00.

Spisak zemlja učesnica ovogodišnje Evrovizije

-- SPISAK PESAMA --

Attachments

Last edited:
Čestitke pobjedniku! Čestitke i organizatoru na predivnoj prezentaciji i organizaciji! Ovo s televote i žirijem je fantastična ideja i baš čini doživljaj dinamičnijim i eurovizičnijim! :D🔥

Hvala i na iskazanoj ljubavi za moju podrumaru, Porto Morto. Iako nisu ušli u finale, našli su svoju publiku. ❤️

Zanimljiva statistika za mene je da uvijek ispadnem kad pošaljem Hrvatskog izvođača, pa ću probati to izbjegavati da vidim hoće li biti bolje sreće. haha
A i mislim da sam napokon shvatila kako forum diše, pa držite se sad, napadam postolje s drugačijim zvukom i drugim podrumarama! 😎🔥

Hvala svima na odličnim pjesmama, najbolji dio natjecanja mi je otkrivanje novih i zanimljivih stvari za slušanje, pa makar na kraju dosta favorita i ne završi u finalu ili top10, znajte da su cijenjeni i na playlisti. ❤️

Malo zanimljivosti. Redni broj nastupa pobednika u finalu (u zagradi pf):

4 (1. pf 14)
15 (1. 12)
17 (2. 8)
17 (2. 16)
17 (2. 8)
16 (2. 7)
17 (2. 11)
15 (2. 3)

Tako da molim sledeceg organizatora da me stavi u 2. pf redni broj 8. a u finalu redni broj 17. Mozda vidim LU. Hvala u napred. 🥺

Cestitam Marku na pobedi i Destryju na odlicnom prenosenju evrovizijske atmosfere.

Hvala forumasima koji su me uveli u finale i onima koji su glasali za Papriku u finalu posebno Pocahontas 12, Majsta 10, Endrega 10, Tetsujin 8, cinque, rintintin, Sivi, doctor who, whisky, stefix, choda, Stefan, replay, Leo i zoki. Au, koliko Vas je x

Drago mi je da je Ghali usao u finale ovog prestiznog festivala, kao debitant, nadam se da ce jednog dana pobediti na Sanremu.

U tu cast, poklanjam seme raznih sojeva ekstra ljute paprike 🤣 koje sam kupila na vasharu u Liguriji onima koji su zainteresovani, vole ljuto i umeju da koltivisu seme (posadis u zemlju i zalivas) One su atraktivne i kao ukrasna biljka.

Vrste su: Havanero, RH Lilac, Lili Inka, Pink tiger, Viper red, Black Nagu itd . Nisam tu ali moze drugarica da posalje postom. Kolicine su ogranicene 🤩 🌶️🌶️🌶️

a1c79e44c6e4b8bf0fe36bc586f9e01c.webp

Last edited:
Za sad samo ono što vas najviše zanima.

Organizator 284. FSC-a je Bebi

EwkNyR8.png

Anna: „I evo ga! Pobednik večeri!“

Dragana: „Anthem? Više kao državna himna festivala emocija!“

View attachment 34780

Bravo @Marko čestitka za pobedu, lepa pesma i zaslužena pobeda. Mada i Endrega da je dobio pobedu, bilo bi mi drago. Što se samih glasova tiče, Mirella ekstremno nisko i nezasluženo. Hvala svima koji ste glasali za Anastasiu, nisam očekivao ni finale kamoli levu stranu tabele i osmo mesto. Prezadovoljan 🇬🇷 Moji favoriti za pobedu su bili: Grace Carter i Nina Todorović.

Da dodam naravno da je organizacija bila odlična i unikatna @Destry94 i da se izvinim za kasne glasove ali mi organizacija života i življenja u poslednje vreme nije jača strana, što će se nadam se promeniti uskoro. Takođe ja ove godine imam žestoke oscilacije, prvo flop era pa niotkuda pobeda, pa dva ispadanja pa TOP 10, zanimljiva putanja 😂

honorable mention, hvala na visokim poenima| 7-12p: @cinque @JellyJelly @Endrega @Majsta94 @Nije sve tako sivo @Doctor Who @rintintin @Aleksa @Dežurni @TheCode_123 i @storm kojeg ne mogu da označim xD

Bravo @Marko, baš mi je drago što si pobedio nakon xy godina sušnog perioda. :love: Pesma je fantastična i ova 4 poena koje sam dao vrede kao 12, verovao ili ne. Baš je paklena konkurencija bila.
@Destry94 kao i uvek na top nivou kada je org u pitanju. :love:

Back