FSC 283. - Eurovision Week

7f3a4f85-20dd-40e2-b3c9-88b5d1754262.webp

Poštovani forumaši i forumašice dobrodošli na još jedno izdanje u mojoj organizaciji. Budući da je ova nedelja koja je pred nama zapravo Evrovizijska nedelja odlučio sam da tema bude posvećena baš Evroviziji.

Pravila su jednostavna. Šaljete izvođače iz 37 zemalja koje učestvuju na ovogodišnjoj evroviziji. S tim što postoje dve začkoljice. Ne smeju da se šalju izvođači koji su učestvovali više od 3 puta na FSCU i takođe svaka zemlja ima ograničenje na 3 izvođača. To znači da u momentu kada 3 izvođača iz Srbije budu poslata na ovaj FSC vi više nećete moći da šaljete izvođače iz Srbije. Taj primer dakle važi i za sve ostale zemlje. Moraćete da budete brzi i spretni tokom slanja prijave da vam ne bi zemlja bila zauzeta.

Što se tiče bendova i dueta oni jesu dozvoljeni ali ako šaljete duet oba izvođača moraju biti iz iste zemlje a što se bendova tiče dozvoliću miks i da neki deo benda ne bude iz iste zemlje.

I naravno ono standardno pravilo važi da pesme sa Nacionalnih Finala ili sa Evrovizije nisu dozvoljene.

Ako nešto nije jasno slobodno pitajte!

ROK ZA PRIJAVU PESAMA: 12.05.2025 u 13:30 do 18.05.2025 u 22:00.

Spisak zemlja učesnica ovogodišnje Evrovizije

-- SPISAK PESAMA --

Attachments

Last edited:
Šizofrene pesme!? :D Šta god bilo, volimo uvek da boravimo u Bebilendu! 🤗

Kapiram da mi FSC odavno, tačnije nikada nije bio ovako stran, čak i više nego kada sam počeo da se takmičnim 2016. godine. :( Od top 12 pesama, dao sam poene samo jednoj, a da ne pričam o sopstvenim plasmanima koji već redovno ljube samo dno (uz par časnih izuzetaka).

Dok čekamo našeg šefa da skine pupčanu vrpcu, znamo da vas sve zanima šta je tema evo jedan veoma prikladni hint:

hq720.jpg
Pesme sa kojima je Maja Nikolić osvojila svojih 27 prvih nagrada na festivalima + pesme sa kojima su joj nepravedno ukradene pobede?

Ja naravno pukao, ali me odavno više ne interesuje rezultat, šaljem ono što slušam i volim isključivo, već duže vreme. Hvala svima na sići, a posebnu zahvalnost moram izraziti @Paučica na 12 u pf-u, iskreno sam impresioniran. ❤️

Hvala Gavran i Lux na 12, Djole na 8 i ostali za sitnije poene u pf. Izdanje je bilo solidno ali ostajem pri tome da je mucno imati ovoliki broj pesama u polufinalu.

Ne brini se Niko, sad će teška tema da prepolovi broj.

Moje mišljenje je da bi opet bila top 5 ako ne i pobedila. Ne znam koliko ljudi je do tada već glasao u finalu i da li @Tetsujin ima neki podatak gde je bila plasirana Grace ali zaista mislim da bi bila visoko.
Nažalost nemam. Baš sam išao gledati u komp imam li negdje možda... Jedno vrijeme sam čuvao tablicu, ali očito sam u nekom trenutku obrisao s obzirom da 2 godine nismo imali forum.

Čestitke organizatoru na lepoj temi i odličnoj priredbi. Takođe, svaka čast @Marko na izboru pesme koja je zaista pravo blago i potpuno zasluženoj pobedi na kraju. Moram reći da je Charlotte Oc za mene otkriće ovog izdanja i nešto što ću najviše slušati ubuduće. Veselimo se posjeti Bebilendu.❤

Back