gr Grčka 2025: Klavdia - Asteromáta

Ova Klavdija je potpuno drugačija osoba u intervjuima. Vrlo je duhovita, opuštena, ne shvata sebe previše ozbiljno, itd. Ne znam zašto deluje kao tolika kuvana noga uživo, da li je trema, neiskustvo, nešto treće.

Mnogo bih voleo da grčki tim osmisli neki bajkovit i ambiciozan nastup, sa motivima grčke istorije i vizualima sazvežđa. Možda bi ona sa plesačima putovala kroz svemir u nekom prop čamcu koji je jelte vodi kući kao u pesmi. Svetla, magla, zavese, nešto. Neka priča je neophodna da se prenese prelepa poruka ove pesme.

Ali ne ulažem preterane nade u Grke i stvarno se plašim za ovu pesmu u maju. Bez obzira na dobre rezultate poslednjih godina, nisu se baš proslavili sa nastupima. Nekako su vrlo kreativno konzervativni i moguće da će opet biti neki potpuno bejsik nastup kao na NF.

Volim Asteromatu ali mnogo mora ovo energičnije, mora da se doradi nastup, ne može da stoji kao kip na sceni bez ičega, izašlo mi je na Tiktoku da je pobedila ali tek sada sam uključio nastupe.
Evangelia mi je bila ok, očekivano više, sviđa mi se dance break momenat ali nije briljirala zato mislim da ju je to i koštalo.
Odyssey i Sirens volim kao i Play it ali su mi bolje audio verzije, nastupi stvarno deluju jeftino na ovoj sceni. Svideo mi se nastup za Free love, što se tiče Grčkih balada nekako su mi bile dosadne na sceni, audio zapisi su mi bolji kod većine.

Sad kad su se slegli utisci i nakon nekoliko dana dodatno mi se popravio utisak o pesmi, mogu reci da mi je ovo mozda najbolja izabrana pesma do sada ove godine, definitivno ima nesto

Imam osecaj da ce u polufinalu12 poena dobiti Klavdia od nas, a Nina 10.

Potencijalno, mada mi je teško da zamislim da ćemo mi dati 12 i 10 baladama.

Mislim da će Grčka dobiti solidne poene i od 🇲🇪🇦🇲 i možda 🇬🇪.

Samo da bude bar solidan nastup 🙏🏻

Ма добро ал контам Црногорци по Србији + Борисова фамилија да гласа и имаће довољно за 12

Али не бих се жалио и да оде 12 Грчкој, наравно

Срби једноставно људи са укусом

Шта нас брига је ли пјевала тачно и је ли наступ ваљан - пјесма добра, грчки мелос и језик, она лијепа... довољно да се гласа. Гласао и ја са српског броја 🤝

Back