gr Grčka 2025: Klavdia - Asteromáta

Bas je volim, mislio sam nema sanse da pobedi, ali za sada mi ne obecava. Devojka ima glas, stas, ali jbg nema taj osecaj za scenu ni najmanje.

Dobro kadriranje može malo da zamaskira ako je neko tako ravan sa izražavanjem, mislim barem delimično. Moraju na atmosferičnost da idu.

За длаку је Анђелка испушила, штета било би баш уживање гледати је на великој сцени.

Клавдиа заслужено победила нема шта. Иако је тренутно кувана нога верујем да ће да се раскува до маја и да покида. Већ у деугом наступу вечерас је била пуно опуштенија

Dajte bre, a kako je Željko uspelo da u statičnom položaju dvaput da pokori Evropu sa skoro identičnim nastupom? Zar je sve samo u vrcavosti?

Odavno nisam vidio manje karizmatičnu i emocije bez pjevačicu, svaka čast

Пјесма сјајна, а у Базелу кадрирање добро, свјетла и спасиће ствар. А она до тад да ради на емоцији и изведби

Евангелија да се врати са још бољом пјесмом и супер

Asteromata predivna pesma, ali nastup ni da me takne, previše je sterilno, moraće dosta da se radi na bukvalno njenom osećaju za scenu 😭

Evangelia došla sa slabijim pesmom, ali je pokidala, digla je pesmu na viši nivo nastupom, harizmom, ma pojela je. Stvarno se nadam da će se vratiti sa boljom pesmom.

U svakom slučaju mi je Grčka na 1. mestu trenutno

Back