Zorju bih ipak u neki industry plant Nemo-JJ akrobatiku, da istestiramo ziri jos jednomPrimetio sam da su neki forumaši u srpskoj temi pisali kako su balkanske balade zastarele i prevaziđene i da ne treba da ih šaljemo, ali ovo je savršen kontraargument na to. Ovo je klasična balkanska balada, samo dobra i kvalitetna. Nastup je stvarno mess, ali dobra i konkurentna pesma u kombinaciji sa savršenom vokalnom izvedbom je apsolutno dovoljna za top 10, čak i bez nastupa.
Prilično se dobro kotirala među fanovima cele sezone, tako da iako možda nismo očekivali 6. mesto, u retrospektivi i nije toliko iznenađenje.
Ne vidim razlog zašto npr. Zorja ili neko drugi ne bi mogao da uradi nešto slično. Ne treba dizati ruke od balkanskih balada!
I meni deluje tako, mada mislim da je to u velikoj meri zato što bi od svih nas balkanskih bogalja, oni najmanje bili ignorisani od strane žirija. A tvt može da privuče svako, naravno shodno pesmi i uz malo sreće. Pošlo je za rukom nama, Hrvatima, ove godine Albancima. U takvoj kombinaciji i uz malo sreće (i manje politike) i meni se Grčka čini kao zemlja koja ima najveće šanse da ponovo dovede ESC na Balkan.Deluje mi kao da je Grčka jedina pesma sa Balkana i generalno jugoistočne Evrope koja ima bilo kakve šanse da pobedi na Evroviziji u skorijoj budućnosti.