gr Grčka 2026: Akylas - Ferto

Ja iskreno mislim da pobeđuju Grčka ili Izrael. Ne bih voleo da pobedi Grčka jer mi je prošle godine favorit bio Tommy, pa bi mi bilo krivo da sad pobedi pesma na taj fazon, kad Tommy nije, a Izrael naravno da ne bih voleo da pobedi.
Završiće žiri posao da Izrael ne pobedi koliko god televoting uzeli. Akylas ima šanse da dobije, ali samo ako ubedi žiri da mu daju veliki broj poena, što mislim da nece biti slučaj. Finska je dalje meni br.1

Meni se pesma (nastup) svideo na prvu - bas mi bio simpa - ali jako brzo mi je sve to dosadilo (vec na drugo slusanje pocela sam da skipujem na pola pesme)

Nije mu valjda to outfit za nastup pobogu?!

Imaš na prethodnoj strani opis nastupa. Imaće kostim u bojama tigra ali piše i da će iskočiti iz njega kada bude pevao onaj deo gde se obraća majci.

Mada koliko sam skontala kazu da Grci dosta ``kriju`` - kao neki faktor iznenadjenja (recimo nismo znali da Klavdija menja haljinu prosle sezone bla bla...)

Kakav kičeraj…dosadan je ovaj fazon postao na ESCu…nadam se da prolazi kao “Leto svet”, pa bar po poenima u finalu, ako vec ne moze da leti za Atinu nakon polufinala.

Ja ga i dalje ne vidim kao pobednika. Sve poviše 6-7 mesta kod žirija bi bila lakrdija. Zaista ne mogu da procesuiram u glavi sliku gde profesionalni žiri daje poene liku koji je obučen u tigrastoj kapici i vozi trotinet na bini 😆

A zašto ne bi i žiri nagradio i ovakvu pesmu i performans?

I ja mislim da neće pobediti, niti ošuriti jury vote, ali stajling je u skladu sa vajbom pesme, nije da ovako obučen peva Amar pelos dois.

Back