gr Grčka 2026: Akylas - Ferto

Pa iskreno, previše su mi ga nahvalili ovi novinarčići. Nastup jako simpatičan i zanimljiv, ali previše je svega. Mislim da nema konkurenciju (ako zaobiđemo Davidovu zvezdu) što se tiče televota, ali nije mi dao winner vibe uopšte.

Mada koliko je slaba godina, ne bih se puno bunila.

Interesantno da se samo favoritima Grčkoj i Finskoj najviše zamera, vrv jer su favoriti.

Nije mi jasno što je problem što ima svega “previše” kad je tema pesme konzumerizam? Vrlo pogođena tema da nastup prati pesmu, za razliku od nekih nastupa koji veze s veze nemaju s pesmom. Kontam ja da je do ličnog ukusa, no valjda može da se postavi u kontekst da se razume.

Vrv da je Konstrakta Grkinja ili neke druge nacije bilo bi a vidi ova se nije pomerila sa stolice celu pesmu i nešto tapše, al jbg pošto je naša ko i Lavina što je, uglavnom je okićena pohvalama. Ipak tu rade kriterijumi patriotizma.

Meni je svakako bio odličan ali mogu i da se složim sa ljudima koji misle da je bilo previše svega na sceni. Primetio sam da kežualci oko mene nisu uopšte toliko dobro reagovali na sve ovo pa će biti zanimljivo videti krajnji plasman. O pobedi nema govora ali svakako će biti top 10.

Ova legendica bi ipak mogla da dobije veliki broj glasova publike. Čini mi se da će sve zemlje Balkana glasati fino za njega.
A žiri se možda neće pretrgnuti, ali ko zna?

Lično mi interesantniji od Finske. U svakom slučaju zanimljiva sezona gde izgleda nema apsolutnog favorita pa je sve još otvoreno.
Jedva čekam sutra!!!

Malo me je prošao hajp oko njega, mislim da je ispao iz trke za pobedu. Nekako me ni nastup nije do kraja odradio, a i manjkalo mi je energije pomalo.

Ja mu želim puno sreće i dobar plasman večeras. Deluje da se nepravedno izgubio u priči oko favorita, ali verujem da će ovo publici biti jako zanimljivo. Pretpostavljam da smo mi ovde možda postali malo imuni na komplet paket, ali definitivno je zaslužio jer je stvarno sjajan na sceni i odlično grabi pažnju.

Last edited:
Sad mi smesno sto Grka vise niko ne spominje. Na kraju top 10. I ovo mu je mnogo. Nista ljudi, kraljica ostaje na tronu kao jedini grcki pobednik. Baj, baj Akylas.

Uf, baš flop. Jadne grčke fanice

Zaslužio je više od ovog, ali sam se uništio onim nastupom

A da, ali prošle godine neočekivano. Ali ove godine su oni ocekivali pobjedu

Slažem se da je za standarde ove pesme, 10. mesto baaš teškii flop.
I nije samo žiri kriv već ga ni publika nešto nije nagradila :(

Опет топ 10 што је сјајно, али сигурно су разочарани Грци.
Отприлике сам очекивао овај сценарио, није ми био побједнички наступ ни у једном моменту, а можда га је и Дара засјенила

Ne znam, meni je ovo sasvim očekivano u neku ruku, jer mi nije bilo to to na kraju. Imalo je potencijala, ali meni je nakon proba splasnuo utisak dosta, kao da mi je i kod njega manjkalo te ludačke energije koju ima. Sve u svemu, top 10 zavidan rezultat, ali u ulozi favorita je fejl.

Evo vidim okačio je video da se zahvali svima ali djeluje kao da je pomalo utučen, ili je samo umoran. Kaže nije smio da pogleda telefon nakon rezultata jer nije znao kakve će ga poruke i komentari dočekati 😭 ali dobio je podršku ljudi i sve je u redu

Baš je nezgodan ovaj momenat kladionica i favorizovanja, može baš da užasno utiče na ljude

Žao mi ga je; jer će ga Grci masakrirati u sljedećih par dana

Nastup mu je bolji bio na pze, nego ovdje jbg

Ostajem pri stavu da je najbolji nastup bio onaj iz ERTovog studija za predstavljanje pjesama. On i mikrofon i lagano, ovde razmišljaj o koreografiji, šta sledeće, kako dalje, i izgubi svu svoju prirodnu harizmu i ponašanje, i to se vidjelo i osjetilo

Super je top 10, na kraju je taman rezultat jer je i meni bio 10. sinoć

Da mi je neko u februaru rekao koji će plasman ostvariti obradovao bih se, ali sada mi je žao jer zam ga zgotivio vremenom. Ako ništa drugo, nadam se da ćemo malo odmoriti od otkačenih likova sa još otkačenijim pesmama i nastupima.

Mislim da nije trebao da pretrpava nastup, stvarno je bilo prešareno i svega i svačega, moguće da je i to donekle odbilo glasače.

gr Grčka 2026: Akylas - Ferto
Back