gr Grčka 2026

Мени звучи као да се развија баш у неки етно бенгер за разлику од прошлогодишње Пепас 2.0 (која ми је била океј али безлична)

Hajde videcemo, iz tvojih usta u Bozje usi! Tesko je proceniti na osnovu ovako kratkog isecka to jeste

Inace, svidja mi se ova Tianora

Pa i ne bi me čudilo da na kraju pobedu nešto ovako ako bude dobar nastup.

Par sasvim pristojnih pesama, imaće Grci šta da proberu čini mi se.

Ma kakav "ferto", ovaj cirkus da predstavlja zemlju kojoj je Helena Paparizou donela pobedu, bilo bi cisto patosiranje za Grcku i velika bruka.

Ilijas je i prije par godina pokušao sa nekom teškom generikom na engleskom, baš šteta, a AIF mi je bila genijalna

Ali toliko lepe grcke muzike, prosto mi nikad nece biti jasno zasto jednostavno nema "normalnih" njihovih pesama za esc. Makar da se takmice za nf.

Ali toliko lepe grcke muzike, prosto mi nikad nece biti jasno zasto jednostavno nema "normalnih" njihovih pesama za esc. Makar da se takmice za nf.
Zato sto ESC vise niko ne smatra za ozbiljnim takmicenjem. Nego daj da posaljem sto nakaradnije, nastrano, kičasto, bananasto, i barbi. Zato je i sve vise takvih izvodjaca, kao i pesama. Za LGBT takmicenje i LGBT publiku.

A zašto si ti Nemanja toliko uznemiren u vezi sa novim evrovizijskim tokovima? Ako ti se baš ništa ne dopada, zar nije lakše da ni ne gledaš, niti pratiš ono što ti nimalo ne prija? Lepo pustiš "My Number One" i vrtiš od jutra do sutra i budeš zadovoljan. Vremena se menjaju, i mene retko koja pesma baš oduševi, ali se svake godine nađe bar nešto simpatično.

Ako sam dobro izbrojao, na Evangelinoj pesmi je radilo 6 kompozitora i 8 tekstopisaca, uključujući i nju.

То ми је баш втф моменат, имам осјећај да је потписала свакога ко се нашао у просторији кад се писала пјесма, што је и прелепо а и чудно

Prošle godine je bilo par dobrih pesama sa tradicionalnim elementima i na grčkom jeziku, između ostalih i ona koja je na kraju pobedila, ali zašto bi to bila jedina odrednica kada su oni u pitanju? Ja prvi preferiram tako nešto, ali sve što je kvalitetno je dobrodošlo kako na NF-u, tako i na ESC-u.

Zato sto ESC vise niko ne smatra za ozbiljnim takmicenjem. Nego daj da posaljem sto nakaradnije, nastrano, kičasto, bananasto, i barbi. Zato je i sve vise takvih izvodjaca, kao i pesama. Za LGBT takmicenje i LGBT publiku.
Јесте баш се Астеромата уклапа у све што си написао

Čisto sumnjam da će Grci odabrati nešto što nije na grčkom, čudno mi što imaju ovoliko pesama na engleskom na izboru.

Back