gr Grčka 2026

Po rasporedu izgleda da su mi svi favoriti u prvom finalu, samo Good Job Nicky u drugom :ROFLMAO:
I dalje mi Desi G zvuči dobro, ali kakav je ono grozomoran instrumental u Dinamissu? Ne znam ni kako bih nazvao taj zvuk.
Ako išta ne volim to je joke act, Tomija Keša ni danas ne mogu da smislim, ali sa Fertom mi se dešava isto kao i sa Cha Cha Cha.
Ne mogu da odolim a oni prelazi mi dođu kao osveženje u smislu da čujem bar neku drugu reč :ROFLMAO:
Nadajmo se da će i prigodan nastup pratiti pesmu da šok bude kompletan :ROFLMAO:
Evangelia... Ovaj put, ne.
Očekivao sam da posle A little louder, a little faster pukne muzika kad ono još sporije :ROFLMAO:
Marseaux je klasično dobra, što sam očekivao to sam i dobio.

Nadajmo se današnjim iznenađenjima. :D

Evo svih pesama, tj. uskoro će biti dostupne sve iz B polufinala.

Plejlista A polufinala

Plejlista B polufinala

Good job Nicky - dark side of the moon

Fuzija The Weekenda I Bruna Marsa

Vec viđeno

Koza Mostra i Good Job Nicky nisu loši, poslušala još moju FSC bebu ZAF - a, super je i on, možda mu dajem manju prednost zbog toga što je na grčkom. 😀

Što se tiče drugog dela, baš mi je dobra Dark side of the moon, sjajan vajb. Koza Mostra nešto bolji utisak, ali i dalje znatno ispod AIF, ZAF nije loš, zanimljiva je pesma ali treba mi malo više slušanja. U principu to je to, rekao bih da posle svega Ferto ipak ima najveće šanse, ali lično, voleo bih drugačiji ishod.

GJN odličan, i kod njega mi smeta što previše pjevanja ima, nikakve muzičke pauze ali ok

U Beču bi on bio žiriju visoko, Akilas publici, i mislim da će tako i u Grčkoj biti - GJN dobija oba žirija, Akilas publiku, i onda zavisi kako će koji biti rangiran na ovim drugim poljima

I ZAFa sam čuo, isto super

Мени ипак:

1. ZAF - пјесметина, мислим да би ово прошло баш добро али видим да је маса коментара "оВо Не МоЖе пРоЋи дОбРо"
2. Good Job Nicky - кидалица, потенцијал огроман за висок пласман
3. Marseaux - одлична, исти потенцијал за одличан наступ и добар пласман
4. Akylas - телевотинг би искидао, под условом да не буде још оваквих зезанција па да се распу гласови

Све 4 супер, али овако бих их поредао

Imam isti top 4 kao @Majsta94 Ne nužno u istom redosledu.

Takođe, uopšte ne mislim da je slab izbor. Nije da sam nešto oduševljen, ali uopšte nisu loše. Imaju bar 4-5 pesama koje bi uz dobar nastup mogle u finale, meni je to vrlo dobro za jedno NF.

GJN ima možda najveći žiri potencijal jer ima najkompletniju i najkomercijalniju pesmu. ZAF ima predivan glas, dobru energiju i grčki jezik mi je seksi. Marseaux mi je vrlo elegantna, mogu da zamislim da Vukejla nešto ovako spremi za PZE. Akylas mi je enigma jer ne znam šta da očekujem uživo i pesma mi je malo mixed bag. Strofe su super, refren je malo iritantan i repetitivan i onaj random Saša Kovačević bridge je nepotreban. Ali fakat postoji potencijal.

Više me brinu nastupi nego pesme iskreno. Grci, uprkos sjajnim rezultatima u poslednjih nekoliko godina, ne mogu da se pohvale nijednim dobrim nastupom.

Е исто мислим за наступе за те 4 пјесме, ако буде продукција као за прошло нф, може баш мршаво доста тога да изгледа већ у Атини

Надам се да ће боље то све изгледати те да неће бити добрих пјесама упропаштених лошим наступом и вокалима

Back