gr Grčka 2026

Meni bi Parea bila super da je svaki refren eksplozija sirtakija, ovako mi ubije atmosferu prva dva puta kad uspori, a onda samo na kraju pokida

Što više slušam Asteio, sve više mislim da bi mogla biti dark horse njihovog izbora. Toliko pesma "uvlači" i ima potencijal da na sceni izgleda brutalno uz dobru režiju. Definitivni favorit, odmah za njim GJN. Nadam se da će neko od ovo dvoje pomrsiti konce Akylasu.

Good Job Nicky je odličan, baš kako sam i očekivao a i jedini odličan u tom polufinalu.

Akylas tj. Ferto ako pobedi za Grčku, a očekujem da hoće, pritom nastupom isprati priču u potpunosti, napraviće takav boom na ESC televotingu, onako nonšalantno i bez većih problema. 👌
Videćemo ga uživo, ne znam kako ce pre svega grčki žiri reagovati...to mi je velika nepoznanica...ali skoro pa sam ubedjen da u slučaju pobede u Grčkoj, bez većih problema ide u tele top 3 zajedno sa Izraelom ali i Ukrajinom, vrlo verovatno. Jeste tek početak sezone ali ova stvar je tako luda i originalna. Volim. ❤️💯

• Love
Reactions: Lux
Ferto vozi li vozi 🚗🚗🚗🚗

Po meni bi ovo bio sve kandidat za Televote top 5 u maju naravno pod uslovom da deliveruje uzivo

• Like
Reactions: Lux
Ma ne mora da bude bog zna kakav deliver. Scenski i vizuelno svakako, ali vokalno i ne, nije ovo pesma koja iziskuje bilo kakvo vokalno umeće. Tomi Keš nije ubo 2 tona i prošao kako je prošao.

Što više slušam Asteio, sve više mislim da bi mogla biti dark horse njihovog izbora. Toliko pesma "uvlači" i ima potencijal da na sceni izgleda brutalno uz dobru režiju. Definitivni favorit, odmah za njim GJN. Nadam se da će neko od ovo dvoje pomrsiti konce Akylasu.
Lik je harizma hodajuća, u onom klipu za ERT izdominirao

Na kraju će samo finale grčko biti baš jako, vidjećemo kako će domaći i strani žiri glasati, oni mogu da promijene sve

Očekivan hajp kod publike za Ferto, zanimljivije će biti videti kako će žiri reagovati.

Nisu loši Grci.

Evo šta mi je privuklo pažnju:
1. THE Astrolabe (Volton Gogins :cool:) - najbolje u ponudi
2. ZAF - harizma, moglo bi se top izrežirati
3. leroybroughtflowers - vajbing s karakterom, blago cinično, introspektivno, konceptualno jasno, autentično...topić ❤️
4. good job Nicky - lepo sračunato i skockano, ali produkcijski prepeglano, pa za moj ukus hladjikavo
5. Revery - mica od tekstića 😇
6. Akylas - ima šarma, ali hoda po ivici, nastup će ga gurnuti na jednu od strana
7. KOZA MOSTRA - OK
8. Evangelia - OKish

Grcka ogromno razocarenje, ne znam za koga su pravili nf od 28 pesama kad nemaju 3 krstene pesme..ako moram da biram zaf, evangelia i good job nicky su mi okej/zanimljivi, ali nista mi nije ni priblizno dobro koliko asteromata ili cak vale od prosle godine

I meni je razocarenje. Nemam nijednog izrazitog favorita. Ali ajde da izdvojim Tianora - Anatello , nekako mi najvise zvuci na Grcku, a opet mi ima neki moderniji zvuk. Ukoliko slucajno ona prodje, Grcka bi mi mogla visoko.

Back