gr Grčka 2026

Nadam se obradi ove pesme od strane Trik FX-a, kao i mogućem povratku na scenu sa njom

Ekstra zarazna pesma ali će žiri da ga odvali. Doduše može da se izvadi ako bude imao dobar staging

Jooooj, nakon 10ak dana snebivanja da sebi priznam....ja sam definitivno tim:

ΦΕΡΤΟ ΜΟΥ ΦΕΡΤΟ ΜΟΥ ΦΕΡΤΟ

:eek::love::eek::love::eek::love::eek::love::eek::love:
Nista neobicno da se tebi svidi ovaj kiceraj...verovatno je i vasa pesma u ovom stilu

Grčka je jedina zemlja iz ovog dela Evrope koju mogu da zamislim kao pobednika u narednih 5-10 godina. Mislim da trenutno prolaze kroz period renesanse, vrlo su jaki od 2022. Uvek su u top 10-11 i ove godine bi ponovo mogli da naprave odličan rezultat. Mislim da su pesme koju šalju u poslednje vreme bolje i naprednije od onih kada su pobedili. Sada pokazuju i da je grčka muzika raznovrsnija i da nije samo sirtaki. Baš bih voleo Evroviziju u Atini 🥲

Da, njih 3 promovišu pjesme jedni drugima tako, snimili su klip za sve 3 pjesme

Radi Minos marketing odličan 😀

Nekako sam već sad ubeđen da Ferto dobija bez nekih iznenađenja. Voleo bih da bude malo neizvesnosti, ali teško, već je dosta viralan.

Ma da, baš baš teško. Jedino ako ne odluči da ga sabotira u žiriju

Sve češće se žiri priklanja volji tvt-a na nacionalnim finalima, pogotovo ako se nešto baš dobro primi. Tako da ne verujem u takav ishod.

Не треба никоме драма

Једино ако баш не буде лош наступ па да имају оправдање

Grci opasno šure sa lajkovima na jutjubu, vidim da su se baš naložili ove godine (možda zbog Ferto/a)

Nije mi jasno dve stvari:
- Sing for Greece? bezveze, Ethnikos Tellikos mnogo bolji naziv, sa tradicijom. Ako je ovo rebrand u fazonu Beovizija PZE ne sviđa mi se, bar na grčki da su ga preveli.
- Zašto pesme još nisu izašlle na streaming platforme?

U svakom slučaju, ako bude hajp za njihov izbor (što već jeste) i ako Akylas bude top 10 (što je isto vrlo verovatno ako pobedi) nadam se da će zadržati nac. izbor i da neće opet ulaziti u fazu internih previranja pošto je evrovizija dovoljno relevantna u Grčkoj da bi imali svoj festival. Neozbiljno je jedne godine imaju, druge ne, pa menjaj ime, menjaj koncept itd.

Nije mi jasno dve stvari:
- Sing for Greece? bezveze, Ethnikos Tellikos mnogo bolji naziv, sa tradicijom. Ako je ovo rebrand u fazonu Beovizija PZE ne sviđa mi se...

To ljudi na YT ne mogu da razdvoje pa u komentarima često objašnjavaju ali oni opet isto 🤣

Sing for Greece je bila emisija gde su predstavljali kandidate.

Ethnikos Telikos je festival gde biraju pesmu za ESC.

Jel? Što onda na Eurovision World stoji Sing For Greece 🤔

To ne bih znao. Samo sam sretao to isto pitanje u komentarima i uvek je bio odgovor da je ET festival na kojem se bira pobednik a Sing for Greece je tzv. showroom za umetnike koji su odabrani što se moglo i videti uživo.

Back