gr Grčka 2026

Marso ništa posebno a opet u ovoj konkurenciji super

Gasim ovo, nemam više ni vremena ni snage da se bakćem sa strimovima

Možda se previše ušuškao u ulogu favorita.
Prekidam, svakako sam planirao da ispratitim finale koliko-toliko zajedno sa Dorom, ali ako strim bude ovako očajan, ne pada mi napamet da se nerviram. :ROFLMAO:

Ne pevaju mi nesto Grkinje veceras

Vidim par njih u publici visi na telefonu, bukvalno

Ne sviđaju mi se vizuali kod Ferta. Dobar je bio, ali me paket nije nešto oduševio. Evnđelija bejzik nastup za bejzik pesmu.
Isto baš sam očekivao neko ludilo na sceni. Produkcija jeftina da ne može jeftinije. Evo puče strim opet 🙄

Ferto je solidan uživo, ali malo i mixed bag.

Prvo i osnovno - pesma je odlična i pevanje je vrlo solidno i čisto. Od pevača u joke žanru (Karija, Lazanja, Joust, Tomi) Akilas je ubedljivo najbolji 👌🏻

Slažem se da je energija bila malo ravna i da bi morao da poradi na tome. Vizuali i kostim su okej, ali isto mogu biti bolji. Osim toga, produkcija i kadriranje su stvarno katastrofa, ali to nije do njega.

Ne bih ga još otpisao pošto ni Lazanja ni Tomi Keš nisu bili ništa bolji kada su prvi put nastupali na Dori i EL. Bili su stegnuti i borili su se sa životom da ubobu neku notu. Onda je na Evroviziji bila potpuno drugačija priča.

Jedino što me brine je što su Grci malo operisani od dobrih nastupa i uglavnom se vade na dobre pesme. Morali bi ozbiljno da se potrude kao Hrvati 2024. i da ulože u ovaj nastup, jer ovde postoji potencijal za veliki rezultat. Ovaj nastup nije loš, ali je nekako predvidiv i safe. Voleo bih nešto bombastično i neočekivano. Na njima je da li će ovo biti Lazanja ili Let 3.

Slažem se za Ferto, da je vokalno bio na mestu, koreografija mi je bila bolja u onom promo videu nego sad na sceni, ali valjda je to da bi mogao da otpeva. Vizuali su mi kič, a refren mi je slabiji uživo nego u audio verziji što nije dobro.

Ali, mislim da sve to može da se ispravi do maja - harizmu i vokal ima, što je i najbitnije

Nisam ispratio izbor, pa ne znam kakva je konkurencija, ali meni je Akylas sasvim ok ovde.

Sa ovakvom ''Una voce per Hellas'' produkcijom svaka pesma i nastup izgledaju nedovršeno i amaterski, ali mi on ostavlja utisak izvođača koji stvarno ima energije da iznese pesmu uz bitno bolje osmišljen nastup i adekvatno kadriranje.

Back