gr Grčka 2026

Staging je očajan kod Akilasa, ali je otpevao odlično, mislio sam da će flopovati onaj kratki pevački deo u stilu Karije ali izgleda ovaj peva dobro.
Nastup Evangelie je bio interesantniji za gledanje ali ta pesma nema energiju da se poredi sa Fertom.
Marseaux loše peva, nastup najgori od ovo troje.
Dinamiss je grčka verzija Bejbe, promašiše sve note ali zato izgledaju ko avioni :)
Desi G prosek pesma, ali pohvale za trud pa da se vrati za par godina sa boljom pesmom

Nema on tu konkurenciju da se cima a na ESC ako ode mora da promeni staging. Ozvučenje im nije baš najbolje urađeno, kod svih nekako sve zvuči drugačije.

Kad je drugo PF da vidimo i Nikija i Zafa i rekao bih da ovi ostali mogu samo da statiraju u kukuruzu.

Ferto može da se popravi ali uopšte mi nije preneo istu emociju i lakoću kao na studijskom snimku. Trebaju da mu pod hitno uzmu mikrofon. Smeta mu, očigledno!
Marseaux mi se izdvojila.

pogledao sam par nastupa i ono je zalosno na sta lici ovaj NF. Gori i od PZE. Jako haoticni kadrovi, neuvezbano, lose koreografije, lose ozvucenje… ulozeno 5€. Uzas

Ma topina. Ima mesta za poboljšanje, ali može da iznese pesmu, očekivala sam mess. Sve ostalo se da ispeglati.

Evangelia bolja nego što sam očekivala, ali je pesma i dalje nepostojeća.

Ferto nije pesma za Akilasa. Iako poseduje ogromnu energiju, harizmu, ne moze se prodati ESC trzistu jeftino kao npr Klavdija. Jer zahteva i pirotehniku, i LED, originalne kostime (ovo sto je navukao veceras je kriticno lose), i fanstaticnu koreografiju. od strane pratecih plesaca, sve uklopljeno pod konac. On je pokazao jednu jedinu stvar koja ovoj pesmi nije potrebna - da je fantastican vokalista. A ko je malo istrazivao o njemu, vec zna da je na tom polju odlican. Tako da se jedino ocekivalo od nastupa, a tu je poprilicno osrednji za ovako ishajpovanu numeru!

Ako ne planiraju da uloze brdo novca U NASTUP bolje da ga ne salju - jer ovo je entry koji treba publiku podici na noge, a u ovakvom paketu deluje samo detinjasto, Viva Moldova je zanimljivija kao koncept i vajb generalno, i sve je uklopljeno adekvatno, iako je pevacev vokal meh.

Jevadjeliji sta je na umu sa pratecim plesacima u ODELIMA na nesto sto zeli da proda kao tradicionalno grcko. Bar sam ocekivao da ce oni da se skinu al jok.

Hmmm Ferto.. Pesma zarzna to se zna, ja je gotivim ..ali nastup, i propratni detalji...pa za 60 % drugaciji utisak od onoga sto smo videli pre.. Nek nesto promeni.

Akylas, definitivno je odlično to vokalno izneo. Grafika, kostimi i kadriranje, daleko su od odličnog i to mora mnogo bolje za ESC, što ce i biti. Mikrofon, smeta mu definitivno i bespotreban je, koči ga u koreografiji. Čekam ZAF-a da pokida harizmom jer pesmu i njega gotivim baš, baš.
Naravno, sve sem pobede Akylasa bi bio šok za mene. Najbitnije je da pesma radi na prvu i da je imaju a vizuelne detalje će grci popraviti na velikom ESC-u, kao i prošle godine, u to ne sumnjam. Mislim da oni jako pametno biraju, pesmu pre svega, jer je ona zapravo i najbitnija, a paket se onda da doraditi, što oni umeju da naprave i što su pokazali prošle godine. Zapravo, samo taj recept da primene i rezultat im neće izostati.

Sad sam saznao da propovi nisu dozvoljeni u Grčkoj ove godine, Akilas reče da je želeo prop ali prc.

Pogledah malo nastupe i ko je prošao. Šteta za “Aphrodite” i za “Chaos” obe pesme slušam u studijskoj verziji ali nastupi su bili loši i devojke su podbacile vokalno.
Evangelia mi je samo ok, ravna linija. Iz prvog polufinala kako - tako jedini ostavlja utisak Akilas.

Back