gr Grčka 2026

Nju su i fanovi odavno fiksirali i verovatno nije lako kada i neko drugi ima (često nerealna) velika očekivanja. Meni ona stvarno deluje kao evrovizijski tip izvođača, ali ono što je do sada ponudila mi nije bilo preterano ubedljivo.

I ja mislim da je ona baš potencijal za neki dobar banger. Treba ubosti pesmu.

Ponadala sam se da će negde kiksnuti sa vokalom (iako nije ovo ni pesma gde je to toliko bitno), ovo ostalo mi je čak i ok bilo mada nije na odmet da bude i bolje, a verujem da hoće.

Evangelija mi je bolja nego prošle. Čekam Zafa koji me jedini zanima od drugog polufinala (možda eventualno Koza Mostra).

Mada mislim da je to to svakako.

Mi fanovi vrlo često pljujemo po RTS-u kao da je najgori (da se razumemo nije dobar uopšte), ali je ipak RTS i PZE su SVT i Melodifestivalen za neke druge zemlje Južne Evrope i Balkana

Mi fanovi vrlo često pljujemo po RTS-u kao da je najgori (da se razumemo nije dobar uopšte), ali je ipak RTS i PZE su SVT i Melodifestivalen za neke druge zemlje Južne Evrope i Balkana
Pa i ne bas. Gori od RTS su samo Grci i mozda CG. HRT ih sije poslednjih godina itekako. Cak su se i Moldavci upgradeovali.

Anyway, ne znam zasto su uopste organizovali takmicenje ako nisu hteli da uloze. Cuj ne dozovljavaju propove, blam

Back