ge Gruzija 2026: Bzikebi - On Replay

Potrudili se oko spota, šteta što nisu i oko pjesme

Mogu vrlo lako da ispadnu

Očekujem dobar nastup i to može da ih izvuče definitivno i ugura u top 10 u pf

Još jedna bez iole zanimljivog teksta upakirana u beat i glazbu. Proći će kao Gruzijka 2023.

Eurosong postaje manje pjevanje, a više recitacija ucelofanirana u koliko toliko zanimljivu glazbu i nastup. o_O

Tekst katastrofa, muzika previse repetitivna i neupecatljiva. Sve zvuci kao neki demo a imalo je potencijala

Pesma mi zvuči kao neka reciklaža. Al volim kad dođe turbo deo i neko urlanje, to mi super.

Ovo mi je savršen opis za ono "Tresla se gora rodio se miš". Meni je ovo samo neka galama bez smislenosti, i onaj etno dio pri kraju mi ne ide uz ovo. Jedino mi se dopada ovaj njihov brending što koriste, ovaj muškarac ih izvlači. Pa nije mi ovo baš sigurni finalista, štoviše čak mislim da bi moglo da ispadne.

Vec su ispali sa JESC pobednicom koja je imala bolju pesmu, mogu i sa ovim jeftinocama. Bas, bas slabo, steta jer jer onaj instrumental iz tizera grmeo, mogli su da ga stave posle nekog refrena, a ne ovako da prekriju besmislenim lalala deonicama...

Meni bilo malo smešno što se očekivao banger na osnovu tizera. :ROFLMAO: Jedno veliko ništa, ali ajde da kažemo da je bolje od Azera i Jermena. Kavkaz ove godine bukvalno u fazonu go girls give us nothing. I sada neka neko kaže da postoje 5 boljih pesama od naše u prvom polufinalu.

pile GIF

Ako prenesu ovaj dance u nastup ovo prolazi u finale. Ova "Bojana" sa leve strane mora malo više energije da pokaže, kao da su je naterali da nastupa. "Bojan" odličan.

Back