Harem Girls

Miloš

Starešina foruma
Staff member
Administrator
OGAE član
Učesnice ovogodišnje Pesme za Evroviziju, Harem Girls, objavile su novu pesmu i njihov prvi spot "Aj na kafu". Muziku i tekst potpisuje Ognjen Amidžić, dok su aranžman uradili Milan Novaković Lane i Marko Kon.

• Like
Reactions: Lux
Nevezano za Haremke (ovo je zabavno ali malo dated, svejedno super da snimaju), ali meni su recimo sve Angellinine pesme (zvuk) koje je radila sa Konom i Amidžićem hiljadu puta bolje od svega što je snimala kasnije.

Last edited:
Iskreno ovo je baš loše, a ni ne čudi kad vidiš ko je radio na pesmi. Aladin je milion puta bolja i kvalitetnija pesma. Ja se iskreno pribojavam njihovog vraćanja na pze, mislim da će doći sa ovako nečim slabim i pokvariti fenomenalan prvi utisak koji su ostavile.

Harem Girls | Humanitarni talent šou

U petak, 28. novembra, Češki dom oživeće uz jedinstveni drag šou grupe Harem Girls i njihovih gostiju. Događaj ima humanitarni karakter, a prihod od ulaznica biće doniran deci koja žive sa buloznom epidermolizom, zbog kojeg je njihova koža izuzetno osetljiva i krhka, toliko da i najblaži dodir može izazvati bolne rane. Svakodnevna nega zahteva posebne materijale, medicinske obloge i stalnu pomoć, što porodicama predstavlja ogroman emocionalni i finansijski teret.

Dođite da uživate u nezaboravnoj večeri punoj energije, plesa i ekstravagantnih kostima! U petak, 28. novembra, popularna drag grupa Harem Girls stiže u Češki dom, donoseći vam originalan šou zajedno sa svojim gostima. Sav prihod od događaja biće doniran organizaciji DEBRA, koja pomaže deci oboleloj od epidermolysis bullosa.​
  • Vrata se otvaraju u 21:00
  • Šou 21:30 - 23:30
  • After party (DJ Sonja Sajzor) 23:30 - 01:00
Ulaz je 500 RSD, a osim ulaznice, organizaciji možete dodatno donirati na licu mesta ili uplatiti bilo koji iznos na sledeći broj računa:
325-9500600055446-67 OTP banka Srbija a.d.​

Mesto održavanja: Češki centar Beograd, Svetozara Markovića 79

Back