nl Holandija 2025: Claude - C'est La Vie

Definitivno najslušanija pesma sezone kod mene. Ubedljivi favorit, nadam se da možda može iz senke da pomrsi konce ovima favorizovanima.

Ја је исто слушам све више, дјелује ми као потенцијално једина пјесма која може комерцијално да заживи послије такмичењима и да се врти по станицама у Европи. Било би занимљиво да изненаде и узму на крају након прошлогодишње дисквалификације а и да организују у нормалним условима

Slažem se sa zadnjim komentarima, upravo Claude može da pomrsi račune glavnim favoritima. Odlična kombinacija jezika, plesni ritam. Ima sve.

Pesma mi se sviđa, često je pustim a i Klaud je baš simpatičan, vidim ga u top 5. 😍

Очекивао сам нешто лежерније да обуче

• Haha
Reactions: FFM
Nisam očekivao violine na sceni. Ovo mi lepo deluje za sada, videćemo u kom pravcu će se razviti.

Koja bi scena bila da svi očekujemo da Francuska ili Austrija budu napumpane od strane žirija a na kraju to bude Holandija 😄

Био би одличан побједник на којег се људи не би жалили + вјерујем да би пјесма имала комерцијални успјех, а и Холандија би добила шансу да организује како треба сад након 2021. Да не причам како би им добро дошло ово након прошлогодишњег скандала

Back