nl Holandija 2025: Claude - C'est La Vie

Meni deluje kao da se on provukao kao 10.

Uopšte nije zvučao kritično kao na probama, bravo! Nisam oduševljen nastupom, ali je slatko, svedeno i elegantno. Očekujem top 10 kod žirija i neku siću od publike, ukupno 10–16 mesto.

Ja i dalje mislim da ovo moze u top 5, mada vidim da su svi nesto razocarani. Nastup mi je bas classy, moze to vokalno bolje svakako. Ali ne mislim da ce biti sica od publike.

Bio je ok sinoć, ali ništa posebno. Nek je prošao, ali i da nije, ne bi bila neka prevelika šteta.
Prije bih u finale pustio njegovog belgijskog komšiju, al šta je tu je

Vokalno moze bolje, sve ostalo mi je bilo taman kako treba. Ne mora da se baca po sceni bez potrebe, lepo smisljen nastup za snimanje jednom kamerom.

Nastup mi je i dalje meh i možda razočarenje godine. Osim toga što je zvučao znatno bolje nego na probi, ništa drugo mi se nije svidelo. Pesmu obožavam i dalje naravno, ali ga više ne vidim visoko.

Od srca sam želeo da izdominira, ali to se sinoć nije desilo, ne znam šta je toliko fantastično u tom nastupu da bi tako naglo skočio... osim ako se ne kompenzuje za prošlogodišnji skandal.

Pa da, sve su prilike da će ih žiri napuniti da im se uvuče zbog Joosta. Smor.

Eto novog kriterijuma, napraviš skandal - sledeće godine si nagrađen plasmanom. :sneaky:

Nisam uopste sumnjao u prolazak, plasio sam se jedino izvodjenja uzivo, ali i to je bilo na dosta boljem nivou od onoga sa proba, zaista mislim da moze visoko i kod zirija i kod publike i to ne zbog Joosta, jednostavno je nastup lep i sveden, a to ce ih svakako izdvojiti. Pesma ce verovatno biti veoma popularna po radio stanicama.

Definicija non event nastupa. Šteta što će ga žiri napuniti poenima kao vid iskupljenja zbog prošle godine.

Не би ме изненадило да жирију буде топ 5.
Класична радијска пјесма, фино изведена, ненаметљив наступ плус скандалчина од прошле године

Meni je ovo bilo fino i nastup je prikladan, ide uz pesmu. Nisam ga nikad video kao nekoga ko može da pobedi ali top 10 (minimum) bi bio zaslužen jer jeste jedna od (naj)boljih pesama ove godine + ima ogroman radijski potencijal, što je već i konstatovano.

Lepo je prošao kod žirija. Fin, sofisticiran nastup ali mid pesma, za više i nije.

Back