hr Hrvatska 2023: Let 3 - Mama ŠČ!

Sad sam opet poslusao pesmu jos od pobede na Dori i stvarno ne mogu. Ovo mi je mozda i najgora esc pesma jos od Aina Mun Pitää, doslovno definicija krvi iz usiju.

Nastup sa Dore je dobar, spreman za Liverpul. Ali da li ce publika da otkine na ovo, sumnjam, ovo je na ivici flopa u svakom smislu. Jednostavno pesma ni meni ne ulazi u usi, vec ozbiljno iritira

Ne z, ja mislim da će pokupiti poena dijaspore i publike koja voli ovakve nastupe i pjesme pa je poguraju u prvih 10 u pf, osim ako baš baš ne bude neki haos na sceni.
Mada Finac će ipak najviše profitovati od svih njih sa drugačijim zvukom i ludim nastupom, a svakako ima i najbolju pjesmu

Meni je zao jer je pesma stvarno potencijal da bude Moldavija(iz raznih godina, hiticna simpa, meme pesma) ali oni to dovode na granicu degutantnosti nastupom

Dlakavi likovi od 60 godina mlate mlohavim dupetom je too much. Rekao sam i kad su pobedili na Dori da treba nesto upakovanije, da budi simpa a ne stravično lol

Meni je zao jer je pesma stvarno potencijal da bude Moldavija(iz raznih godina, hiticna simpa, meme pesma) ali oni to dovode na granicu degutantnosti nastupom

Dlakavi likovi od 60 godina mlate mlohavim dupetom je too much. Rekao sam i kad su pobedili na Dori da treba nesto upakovanije, da budi simpa a ne stravično lol
Slažem se da je bilo više potencijala i da jeste degutantno, s tim da mi nije žao jer me smaraju oni 😅 greota za Harmoniju disonance, bolja pjesma bila

Pitanje ne znam je li bilo ali da vidim: mislite li da bi Marko sa Spokojan mogao da ugrozi Let3 na Dori?

• Like
Reactions: Mrm
Slažem se da je bilo više potencijala i da jeste degutantno, s tim da mi nije žao jer me smaraju oni 😅 greota za Harmoniju disonance, bolja pjesma bila

Pitanje ne znam je li bilo ali da vidim: mislite li da bi Marko sa Spokojan mogao da ugrozi Let3 na Dori?
Ne. Nije uspio na FSC-u di će na Dori. :ROFLMAO:

Spot podjednako jeziv kao nastup, pesma ostaje očajna. Finale ne dovodim u pitanje, nekako ih od izbora vidim tamo, naročito jer samo publika glasa.

Mogu zamisliti i da dobiju bodove samo od Srbije + dijaspora (Švicarska, Njemačka i Irska) a mogu zasliti i da dobiju preko 100 bodova.

• Like
Reactions: Mrm
Back