Pa da kad nije tvoja zemlja u pitanjuma ja bih ovde poslao let 3 pa šta bude biće.
Neko reče prošle godine da ne može gore. Može.Nije sve bilo loše.
Svidelo mi se kad se kocka pretvori u prašinu ili šta god i prospe
Ne razocaravaj mema ja bih ovde poslao let 3 pa šta bude biće.
Lako odseći tuđu ruku.Pa da kad nije tvoja zemlja u pitanju![]()
Zapravo Marko je bio na sceni, kao muški prateći vokalMiloš Marković sin pevača Čede Marković, iz Bekutinog tima u Zvezdama granda sa Hanom i mislim Borisom u green room-i
ja sam držao maju nikolić na avataru!!Pa da kad nije tvoja zemlja u pitanju![]()
Pa daj malo kreativnosti, kako smo mi imali i naše bivše predstavnike, i interval posvećen italijanskoj muzici, i šta sve ne.Pa.. to interval actovi rade, ne?![]()
Zar nije postojao tako neki predlog, da RTRS sve organizuje i da plati troškove pa se BHRT bunio? Mislim jako je komplikovana ta situacija sa Bosnom, a tužno je što ne učestvuju.Želim da RTRS pošalje pesmu na ESC!![]()
HAHAHHAHAHAAko niste znali Toni je u Plein jaknici
bilo je mmmmDora, Dorom ali gde su nestali zgodni hrvati i lepe hrvatice![]()
Da, da, mess.Zar nije postojao tako neki predlog, da RTRS sve organizuje i da plati troškove pa se BHRT bunio? Mislim jako je komplikovana ta situacija sa Bosnom, a tužno je što ne učestvuju.
Vala nema ama bas ičbilo je mmmm
A neka ga, da cujemo nesto kvaliteno veverasKoncert Tonija Cetinskog - Izbor za hrvatskog predstavnika na Euroviziji 2023.