hr Hrvatska 2023: Let 3 - Mama ŠČ!

Vi kojima se sviđa pesma - niko vas ne ubeđuje da ne treba da vam se sviđa. Tako da ono...

Meni je ovo apsolutno najgora pesma u istoriji Hrvatske, koja je podsetiću slala pesme kao što su Nostalgija, Sveta ljubav, Neka mi ne svane, Marija Magdalena itd, itd. I ne samo to, u kontekstu ESC pesama, ovo mi je u rangu svih joke entrija poput Dastina ćurana, Leto sve, Probka, Baila Čiki itd, čak ih je i nadmašila.

Vi kojima se sviđa pesma - niko vas ne ubeđuje da ne treba da vam se sviđa. Tako da ono...

Meni je ovo apsolutno najgora pesma u istoriji Hrvatske, koja je podsetiću slala pesme kao što su Nostalgija, Sveta ljubav, Neka mi ne svane, Marija Magdalena itd, itd. I ne samo to, u kontekstu ESC pesama, ovo mi je u rangu svih joke entrija poput Dastina ćurana, Leto sve, Probka, Baila Čiki itd, čak ih je i nadmašila.
Znaci od Svete ljubavi na ovo... No koment.

hrvatska na esc od 2017-e je neprimetna totalno i statira, nikoga ne interesuje, pesme sa ove dore su sve bila mlake ili su nastupi bili stravični.

po mom mišljenju bolje je izabrati nešto što se ljudi krstiti i pamtiti još 15 godina kao već spomeniti leto svet ili slavka kalezića nego opet ići sa nekim prolivom koga će zaboraviti nakon nastupa svi.

a uostalom ovo možda i prođe u finale.

Da li si pratio Doru prethodnih godina. Nema ni jedne pesme blizu ranga pomenutih tako da....

A ovo je joke onima koji ne razumeju. Tako da nema potrebe objasnjavati :)

Taman da "Crazy" ne bude najgori plasam Hrvatske na ESCu. Od srca zelim Hrvatskoj ove godine zacementirano poslednje mesto u polufinalu, i 37. mesto ukupno. :)

Mašite poentu, nikome se muzički ne sviđa ova pesma, niti je to njena poenta.

Evrovizija je pored muzike i performans, a ovo daje haotičnu energiju koju nismo mogli da vidimo od Hrvatske do sada. Išli su na rizik i to je svakako bolje nego da šalju bledunjave popiće koji grcaju u polufinalima.

Dat ću pjesmi šansu, inače momci iz Let3 su odlični, pošto sam i ja iz tog područja kao i oni, imao sam priliku ih gledat na ovako jednoj maloj privatnoj zabavi, kad kamere ne rade, normalni su ljudi, zajebanti naravno, ali ništa pretjerano, ovo sve šta rade je show za kamere, igranje uloga, nadam se barem eto zbog njih da će ostvarit pristojan rezultat

Back